Hvordan Man Får En Mand Til At Tabe Sig

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Får En Mand Til At Tabe Sig
Hvordan Man Får En Mand Til At Tabe Sig

Video: Hvordan Man Får En Mand Til At Tabe Sig

Video: Hvordan Man Får En Mand Til At Tabe Sig
Video: Hvor hurtigt kan man tabe sig? | #COACH 2024, Kan
Anonim

Nogle gange er mænd ret afslappede med hensyn til deres figur. Snacks, mens du arbejder på computeren, fører mangel på regelmæssig fysisk aktivitet til fedme. Ikke enhver overvægtig mand indser, at han har brug for at tabe sig. Nogle gange har du brug for hjælp fra en kærlig kone for at tabe ekstra pund.

Hvordan man får en mand til at tabe sig
Hvordan man får en mand til at tabe sig

Instruktioner

Trin 1

Forklar for din mand, at han har brug for at tabe sig for sit eget bedste. Normal vægt er en indikator for helbredet, men en overvægtig person, der ikke ønsker at dyrke sport, er i risiko for diabetes, forhøjet blodtryk, hjerte-kar-sygdomme, impotens.

Trin 2

Fortæl din mand, at han kan stole på din støtte. Tilskynd det mindste ønske om at ændre din livsstil og tabe sig. Det er muligt, at han ikke ønsker at gå i gymnastiksalen alene, så begynd at træne med ham, begge vil have gavn af det.

Trin 3

Tilskynd din mand til at føre en sund livsstil ved dit eget eksempel. For eksempel, hvis du vil have ham til at lave øvelser om morgenen, skal du gøre det selv. Vis at du nyder det.

Trin 4

Gennemgå din families kost. Nogle mænd kan ikke forestille sig deres liv uden kødretter, hvis dette er din sag, skal du ikke krydse kød fra menuen, bare kog mad fra magert oksekød, kyllingefilet. Den mest nyttige vil være dampede kødretter, server dem med vegetabilske salater, glem ikke en masse grønne.

Trin 5

Tag initiativet. Arranger en times gåtur om aftenen, hvis der er rulleskøjter eller en cykel derhjemme, så brug dem. Om vinteren kan du stå på ski og skøjteløb.

Trin 6

Kom med små belønninger til din mand for hvert par pund, der kastes, eller en uges aktiv sport. Dette skal gøres for igen at vise, at hans helbred er vigtigt for dig, at du holder af ham.

Trin 7

Sammenlign ikke din mand med tynde mænd. Til sammenligning opnår du ikke et positivt resultat, men kun sårer en kær person. Manden skal være sikker på, at du elsker ham, uanset udseende. Kun varme og tillidsfulde forhold kan ændre situationen til det bedre.

Anbefalede: