Sådan Strammer Du Taljen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Strammer Du Taljen
Sådan Strammer Du Taljen

Video: Sådan Strammer Du Taljen

Video: Sådan Strammer Du Taljen
Video: Sådan overholder du trådretningen 2024, April
Anonim

Maven er det mest problematiske område for de fleste piger og kvinder. Meget ofte, selv med en lav vægt, akkumuleres en lille mængde fedt i taljen. Sådanne ophobninger kan ødelægge den mest ideelle figur, hvis du ikke begynder at bekæmpe dem i tide. En slank talje er resultatet af en række forskellige fysiske øvelser, abdominal muskeltræning og en afbalanceret diæt med lavt kalorieindhold. Du kan stramme taljen derhjemme, men for at gøre dette skal du regelmæssigt udføre alle de følgende trin.

Sådan strammer du taljen
Sådan strammer du taljen

Instruktioner

Trin 1

Undgå alkoholholdige drikkevarer, især øl, da de indeholder meget kalorier. Som alle fødevarer med højt kalorieindhold kan alkohol hjælpe dig med at gå hurtigt i vægt. Gennemgå din diæt omhyggeligt. Undgå søde, salte, stivelsesholdige fødevarer, røget og fedtet mad. Udskift det hele med grøntsager og frugt. Prøv ikke at spise om aftenen, især efter seks. Drik masser af vand.

Trin 2

Vælg et sæt øvelser for dig selv og gør det regelmæssigt flere gange om ugen. En ramme eller hula-ramme hjælper med at stramme taljen meget godt. Det er bedre at vælge det med massagekugler i form af bolde. Drej rammen i tyve til tredive minutter om dagen, mens du ser tv eller lytter til musik. Gør dette på tom mave, og prøv ikke at spise i to til tre timer efter klassen. Denne øvelse stimulerer blodcirkulationen, fremskynder stofskiftet og nedbryder fedt.

Trin 3

Deltag i en række aktive sportsgrene. Løb om morgenen eller aftenen, svøm i poolen, cykle, besøg gymnastiksalen to til tre gange om ugen.

Trin 4

Arbejd dine mavemuskler alene hjemme, gør push-ups og squats. Den samlede undervisningstid skal være mindst tyve til tredive minutter om dagen. I løbet af denne periode er det nødvendigt at udarbejde alle pressens muskelgrupper.

Trin 5

Lav en række forskellige indpakninger. De hjælper med at reducere taljen og stramme huden på kort tid. Forbered masken på forhånd, påfør den på ren hud i taljeområdet, pakk dig selv ind i folie og kravl under lågene. En anti-cellulitecreme kan bruges i stedet for en maske. Hovedopgaven er at varme godt op, da fedtforbrændingsprocessen kun starter ved høje temperaturer. Efter to timer vaskes masken af med varmt vand.

Trin 6

Massér din mave tre til fire gange om ugen. Det hjælper dig med at stramme huden i taljen og forhindre, at den falder ned. Foretag cirkulære bevægelser i maven med uret. Det gøres bedst straks efter træning.

Anbefalede: