Sådan Mister Du Mavefedt - Motion

Indholdsfortegnelse:

Sådan Mister Du Mavefedt - Motion
Sådan Mister Du Mavefedt - Motion

Video: Sådan Mister Du Mavefedt - Motion

Video: Sådan Mister Du Mavefedt - Motion
Video: Hjemmetræning! Få Flad Mave + Rund Numse PÅ 2 UGER! 2024, April
Anonim

Sommeren nærmer sig, og hver pige drømmer om at have en ideel figur til strandsæsonen. Men boller og pandekager, spist på lange vinteraftener, afgjort med en stærk vægt på taljen og maven, og nu med en sådan figur vil du ikke kun gå på stranden, men du vil skamme dig over at tage din favorit på T-shirt. Hastende foranstaltninger hjælper dig med hurtigt at slippe af med uønsket mave og "ører" i taljen. Det er sandt, at overholdelse af diæt alene ikke sparer, det skal kombineres med specielle øvelser.

Sådan mister du mavefedt - motion
Sådan mister du mavefedt - motion

Instruktioner

Trin 1

Læg på ryggen, bøj knæene, vinklen skal være ca. 90 grader, armene strækkes parallelt med gulvet. Alternativt uden at løfte nedre ryg fra gulvet og bevæge overkroppen som en pil i et pendul, skal du nå med spidserne på dine hæle. Denne øvelse vil styrke dine skrå muskler og slippe af med fedt på dine sider.

Trin 2

Startpositionen er den samme. Hænderne bag dit hoved. Løft torsoen, drej skiftevis kroppen til højre og venstre side. Hold dine fødder på gulvet. Der er også en undersøgelse af de skrå mavemuskler.

Trin 3

Glem ikke øvelser i underlivet, som hjælper din mave med at se pæn ud. Uden at løfte lænden og skuldrene ned fra gulvet, så prøv at løfte dine ben 45 grader.

Trin 4

Saks. Øvelsen udføres mens du ligger ned, gør overlapninger med dine ben, som med en saks. Sørg for, at knæet ikke er bøjet, tåen er forlænget.

Trin 5

Og sørg for at pumpe pressen dagligt. Start med 10-20 gange, øg belastningen gradvist til hundrede. Dette gør det muligt for din mave at se tonet og smuk ud, og overskydende fedt kan forlade dette område for evigt.

Anbefalede: