Sådan Slipper Du Af Mavefedt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slipper Du Af Mavefedt
Sådan Slipper Du Af Mavefedt

Video: Sådan Slipper Du Af Mavefedt

Video: Sådan slipper du af med mavefedt og væskeophobninger (plus en opskrift!) 2022, December
Anonim

Fedt- og hudfoldninger på maven kan forekomme efter graviditet og fødsel, når mavemusklerne adskiller sig eller som et resultat af overdreven spisning og fysisk inaktivitet. Et sæt fysiske øvelser hjælper med at slippe af med fedtfolden.

Sådan slipper du af mavefedt
Sådan slipper du af mavefedt

Instruktioner

Trin 1

Vælg cardio træning. Fedtforbrænding sker ved en bestemt rytme og belastning, der svarer til intens svømning, vandaerobic, jogging, træning på stationære cykler osv. For at øge effektiviteten af ​​klasser er det nødvendigt at udføre øvelser med vægte i form af håndvægte, vandflasker af plast osv.

Trin 2

Drej rammen. Daglige 15-minutters træning hjælper med at stramme underlivet, "bryde" fedtfoldninger og reducere laget. Vælg modeller med ekstra vægte og massageruller - dette øger effektiviteten af ​​din træning.

Trin 3

Medtag vridningsøvelser i dit kompleks. Denne type øvelse giver dig mulighed for at træne de median abdominale muskler, mens du samtidig stimulerer de skrå mavemuskler. Tag stilling - liggende på ryggen, med dine ben bøjet i knæene, med dine hænder bag hovedet. Udfør torsolifte, der ser lige frem. Oprethold muskeltonus og tag ikke lange pauser mellem øvelserne - maksimalt 20-30 sekunder. Skift lige løft til kropsdrejninger til siderne. Du kan komplicere øvelsen ved at tilføje benløft og fastlægge positionen på det højeste punkt.

Trin 4

Udfør benløftninger. Når du løfter lige ben fra liggende stilling, pumpes musklerne i den nedre presse, hvilket bidrager til den gradvise forsvinden af ​​fedtlaget. Når du udfører øvelsen, er det vigtigt at overvåge arme og skulders immobilitet, som skal presses ned på gulvet. Gør dine løft langsomt og fastlå den spænding, der følger af øvelsen. Laterale øvelser arbejder på de skrå mavemuskler - løft dit højre ben, mens du ligger på din venstre side og omvendt.

Trin 5

Drej "cyklen". Cirkulære benbevægelser træner den centrale del af pressen. Læg på ryggen, løft dine lige ben, sænk dem til en vinkel på 45 grader og "vrid" imaginære pedaler. Denne øvelse skal udføres, indtil du føler ømhed i bugområdet. En type cirkulær rotation er en øvelse med en fitball - hold bolden mellem dine fødder, løft dine lige ben op og udfør cirkulære rotationer med dine ben.

Trin 6

Arbejd hårdt. Mavemusklerne egner sig ikke godt til korrektion, og for at opnå mærkbare resultater bliver du nødt til at arbejde hårdt - antallet af gentagelser for en øvelse kan nå 50-100 gange, mens det er vigtigt, at de sidste bevægelser udføres med stor indsats.

Populær af emne.