Sådan Fjernes Hurtigt Mavefedt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Hurtigt Mavefedt
Sådan Fjernes Hurtigt Mavefedt

Video: Sådan Fjernes Hurtigt Mavefedt

Video: Søvn - Sådan hjælper du dine medarbejdere 2022, December
Anonim

Med forårets begyndelse begynder piger at sortere deres forår-sommer garderobe. Og det er ikke svært at forestille sig, hvad rædsel griber dem, når deres foretrukne lavtliggende jeans næppe konvergerer i hofterne og skæres i de forræderiske folder på deres mave. Berolige! Der er en måde, der hjælper dig med hurtigt at slippe af med mavefedt.

Sådan fjernes hurtigt mavefedt
Sådan fjernes hurtigt mavefedt

Instruktioner

Trin 1

Først skal du analysere, hvor ofte og hvad du spiser. Snacks på arbejde, hotdogs, hamburgere og anden fastfood er de første destroyere af din slanke figur. Udskift dem med frugt og salater, let yoghurt, kefir. Glem alt om øl og energidrikke. Først vil det være hårdt uden fede madvarer og mel. Du kan føle dig sulten, men efter et par dage vil din krop genopbygges, og du vil føle dig godt. Spis ikke efter kl. I løbet af denne tid hviler din mave og er ude af stand til at fordøje mad. Derfor holder al mad, især søde og fede fødevarer, som du spiste efter kl. 20, fast i taljen og maven. Gør det til en regel at spise på samme tid hver dag og være på planen. For eksempel morgenmad - 8.00, frokost - 13.00, middag - 19.00.

Trin 2

Få et gymmedlemskab. Normalt er der kvalificerede undervisere, der hjælper dig med at vælge det rigtige sæt øvelser til dig og nøje overvåger, at du ikke undgår at træne.

Trin 3

Hvis du ikke har tid til gymnastiksalen, kan du træne derhjemme. Start med en regelmæssig opvarmning, som lærere ofte gør i undervisning i fysisk træning. Cirkulære rotationer af hoved, skuldre, arme, hofter, bøjninger og squats. Efter opvarmning af kroppen lidt, start øvelser til maven.

Trin 4

Den første øvelse er at svinge dine mavemuskler. Den første træningsdag skal du løfte din krop 15 gange fra gulvet. Forøg dette beløb med 5. hver dag. Pressen skal pumpes i tre tilgange. Pauserne mellem dem er ikke mere end 5 minutter. Den anden øvelse er bøjninger. Placer dine fødder fra hinanden på skulderbredde. Hænderne er lige, fingrene er knyttet i låsen. Uden at bøje knæene, bøj ​​dig så dine håndflader rører gulvet. Gentag øvelsen 20 gange. Den tredje øvelse trækker maven ind. Denne øvelse kan udføres når som helst og hvor som helst, antallet af gange er ikke begrænset. Forresten, hvis maven ikke trækkes ind ved indånding, men ved udånding, rettes selv kropsholdningen.

Trin 5

En anden måde at slippe af med mavefedt er ved at have sex regelmæssigt. Det oplades med positive følelser og hjælper også med at holde mavemusklerne i god form og forbrænder overskydende fedt.

Populær af emne.