Sådan Pumpes Mavemusklerne For At Fjerne Mavefedt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Mavemusklerne For At Fjerne Mavefedt
Sådan Pumpes Mavemusklerne For At Fjerne Mavefedt

Video: Sådan Pumpes Mavemusklerne For At Fjerne Mavefedt

Video: Sådan Pumpes Mavemusklerne For At Fjerne Mavefedt
Video: 5 MIN INTENSIV MAVETRÆNING 2023, December
Anonim

Begyndende atleter er ofte interesserede i, hvordan man korrekt pumper pressen for at fjerne fedt fra maven. For at gøre dette er det nok at udføre et bestemt sæt styrke- og kardioøvelser samt spise rigtigt.

Lær hvordan du arbejder dine mavemuskler for at tabe mavefedt
Lær hvordan du arbejder dine mavemuskler for at tabe mavefedt

Instruktioner

Trin 1

Hvis du ønsker at pumpe mavemuskler korrekt for at fjerne mavefedt, skal du skrive dette mål på et stykke papir og holde det konstant synligt og motivere dig selv dagligt. Dediker de første 3-5 dage til at øge kroppens samlede udholdenhedsniveau og forberede det til tungere belastninger. Start hver morgen med øvelser, stræk din krop godt og udfør kroppens sving og bøjninger. Lav 10-20 squats og push-ups. Derefter skal du køre din morgen. Takket være dette vil mavemusklerne hurtigt tone op.

Trin 2

Lav en måltidsplan. Fokus på proteinfødevarer som hvidt kyllingekød, fedtfattige mejeriprodukter, bælgfrugter og korn. Det er bedst at spise 5-6 gange om dagen i små portioner og tage en jævn pause mellem måltiderne. Prøv at drikke mindst en og helst to liter vand om dagen. Undgå stegt, stivelsesholdig og sød mad.

Trin 3

Start derefter med at lave et dagligt sæt øvelser, der hjælper dig med at pumpe dine mavemuskler for at fjerne mavefedt. Opvarmningsøvelsen er som følger: stå lige op med fødderne skulderbredde fra hinanden og dine hænder i taljen. Udfør kropsbøjninger til venstre og højre, indtil den stopper uden at bøje rygsøjlen. Denne øvelse fungerer også godt på de skrå mavemuskler.

Trin 4

Læg på ryggen med bøjede knæ og armene foldet bag hovedet. Løft kroppen, mens du samtidig drejer den og prøver at skiftevis røre ved venstre albue til højre knæ og højre albue til venstre knæ. Lav 20-30 reps i 3 sæt. Denne øvelse "pumper" de øvre og skrå mavemuskler.

Trin 5

Liggende på ryggen og hold din krop og hænder på gulvet, løft dine ben op 45-90 grader og sænk dem langsomt til deres oprindelige position. Lav de samme 20-30 reps i 3 sæt. Sid på en bænk (sofa, stol), tag fat i kanten med dine hænder. Træk din krop lidt tilbage og begynd at løfte dine ben op, bøj dem ved knæene. Rør dem mod maven. Udfør mindst 40-50 reps i 3 sæt. Disse øvelser arbejder på den nedre abs.

Trin 6

At udføre dette sæt øvelser er helt tilstrækkeligt til at tabe sig og opbygge mavemuskler derhjemme. Der kan opstå vanskeligheder, måske kun i nærværelse af en mave, der er stærkt hævet af fedt. I dette tilfælde har du muligvis brug for yderligere 1-2 måneders yderligere træning. Prøv at øge belastningen hver 1-2 dag og øg antallet af gentagelser og tilgange. Ved afslutningen af hver øvelse skal du føle en brændende fornemmelse i mavemusklerne, hvilket indikerer den korrekte udførelsesteknik.

Anbefalede: