Sådan Mister Du Mavefedt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Mister Du Mavefedt
Sådan Mister Du Mavefedt

Video: Sådan Mister Du Mavefedt

Video: Sådan Mister Du Mavefedt
Video: How to LOSE Belly Fat - The Most Effective Way to BURN BELLY FAT Without Dieting 2024, April
Anonim

Hvis du, efter at have kigget på dig selv i spejlet, beslutter at det er på tide at fjerne fedt fra maven, skal du ikke blive modløs: du er ikke alene. Problemet med overvægt bekymrer mange kvinder, og der er mange måder at løse det på.

Sådan mister du mavefedt
Sådan mister du mavefedt

Instruktioner

Trin 1

Find ud af, om du virkelig har brug for at tabe dig. Mål din talje på det tyndeste punkt og dine hofter som bredest. Del det første ciffer med det andet, du får koefficienten. Hvis det er mere end 0, 8, skal du tabe dig, hvis mindre - nej. (For mænd er koefficienten 0,95.)

Trin 2

Se en læge i tilfælde af. Nogle gange er mavefedtaflejringer indikatorer for en række sygdomme (diabetes, hypertension, visse typer kræft, hjertesygdomme).

Trin 3

Tilmeld dig en god fitnessklub. Det er bedre, hvis du efter dit valg starter ud fra et synspunkt hos mennesker, du stoler på, og ikke fra klubbernes officielle websteder. Du skal også finde en god coach. Du vil studere i henhold til et individuelt program udarbejdet af ham. Du kan ikke afvige fra den givne sekvens, selv et trin. Ellers vil resultatet enten slet ikke være, eller det vil være lille.

Trin 4

Giv op med dårlige vaner eller hold dem på et minimum. At drikke alkohol, ryge og en stillesiddende livsstil påvirker din figur negativt. Der er et synspunkt, at nikotin og alkohol tværtimod bidrager til vægttab. For nogle mennesker (ikke alle) er dette sandt. Men selvom du tilhører kategorien "heldig", skal du huske statistikken: blandt tynde rygere er dødeligheden 9 gange højere end blandt tynde ikke-rygere.

Trin 5

Overvåg din diæt. Hvis du vil have langsigtede resultater, skal du ændre dine fødevareprioriteter. Undgå stegt mad, instant mad (i stedet for færdige koteletter er det bedre at købe kød og lave koteletter selv) og forskellige kulsyreholdige drikkevarer.

Trin 6

Hold styr på dit kalorieindtag. For at tabe sig skal du få færre kalorier hver dag, end du bruger i træning.

Trin 7

Det anbefales heller ikke at spise foran tv'et, da du kan blive båret væk, stoppe med at kontrollere processen med madforbrug og spise mere, end du har brug for.

Anbefalede: