Sådan Svinger Du Biceps Korrekt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Svinger Du Biceps Korrekt
Sådan Svinger Du Biceps Korrekt

Video: Sådan Svinger Du Biceps Korrekt

Video: Sådan Svinger Du Biceps Korrekt
Video: Такие секреты уже все забыли, но их стоит знать! Полезные советы на все случаи жизни! 2024, Kan
Anonim

Der er mange teknikker til at opbygge forskellige muskelgrupper, herunder biceps. Valget af en bestemt metode afhænger som regel af mål og individuel fysisk kondition.

Sådan svinger du biceps korrekt
Sådan svinger du biceps korrekt

Nyttige tip

For at vedligeholde og pumpe biceps-musklerne er det nok at bruge almindelige håndvægte, modstandsbånd, parallelle stænger eller en vandret stang. For at få størst mulig pumpning skal du bruge specielle simulatorer, sætte håndvægte og en vægtstang.

Før du starter modstandsøvelser, er det nødvendigt at strække alle kroppens muskler godt. Grunduddannelse er en integreret del af ethvert kompleks. Det anbefales at starte lektionen med små belastninger og gradvist øge dem. Husk: væksten af biceps afhænger direkte af belastningens størrelse. Tilgange skal alterneres med korte pauser på 2-3 minutter. Når du nærmer dig kraftig træning, skal du prøve at undgå unødvendig fysisk aktivitet.

Eksperter er opmærksomme på atleternes ernæring, da det skal være komplet og korrekt for øget fysisk anstrengelse.

Øvelser til biceps

For fysisk forberedte og stærke mennesker anbefaler bodybuildingeksperter at bruge håndvægte, der vejer mere end 25 kg til at pumpe biceps. At træne med meget vægt hjælper med at opbygge muskelmasse i størst mulig grad.

Den mest effektive og enkle øvelse for biceps er at bøje albueleddet med håndvægte. For bedre stabilitet er du nødt til at bøje dine ben under træningen.

Glem ikke vejrtrækningen, mens du laver bicepsøvelser. Ved indånding - sænkning af hænderne, ved udånding - deres stigning. Øvelsen udføres i et langsomt tempo. Ret ikke dine arme helt ud, når du sænker dem. Dette undgår uønsket muskelstrækning. I den nederste og øverste position af hænderne er det nødvendigt at lave små pauser på 2-3 sekunder for hvile.

Det er muligt at pumpe musklerne i biceps korrekt ved hjælp af enkle og overkommelige metoder, der afhænger af tilgængeligheden af et eller andet sportsudstyr. Det skal bemærkes, at derhjemme er det svært at starte biceps så hårdt og hurtigt som i gymnastiksalen. Til træning derhjemme skal du bruge håndvægte, en ekspander, en tværstang.

For at kompensere for håndvægtens undervægt og øge belastningen på musklerne skal udstyret løftes meget langsommere. Forøgelsen i muskelmasse afhænger direkte af belastningen på musklerne.

Når du træner på stangen, skal grebet med hænderne holdes på en sådan måde, at håndfladerne vender mod ansigtet. Når du trækker op, skal du være opmærksom på svingningen af kroppens krop er minimal. Ophævningshastigheden påvirker også belastningen. Bemærk: jo lavere hastighed, jo større belastning.

Anbefalede: