Sådan Svinger Du Med Håndvægte Korrekt Og Effektivt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Svinger Du Med Håndvægte Korrekt Og Effektivt
Sådan Svinger Du Med Håndvægte Korrekt Og Effektivt

Video: Sådan Svinger Du Med Håndvægte Korrekt Og Effektivt

Video: Sådan Svinger Du Med Håndvægte Korrekt Og Effektivt
Video: Такие секреты уже все забыли, но их стоит знать! Полезные советы на все случаи жизни! 2024, April
Anonim

Problemet med at øge muskelmassen er en bekymring for næsten alle mennesker, der går i fitnesscentre. En af søjlerne i styrketræning skal være håndvægte. Træningsteknikken kræver omhyggelig forberedelse.

Sådan svinger du med håndvægte korrekt og effektivt
Sådan svinger du med håndvægte korrekt og effektivt

Teori

Først og fremmest bør du forstå din viden om biologi. Der er et stort antal muskler i den menneskelige krop, som hver især kræver en separat øvelse for at træne. Der er mange øvelser med håndvægte, men variationer er mulige inden for hver. Drejning af armen 90 grader fra retningen parallelt med hovedet, når der udføres en spredning af arme på en lige bænk, bruger en anden muskelgruppe.

Forberedelse

Opvarmning inden træning er vigtig. Strækker, kraftige spring, kneb, gnider - gør alt for blodgennemstrømning til musklerne, fem minutter er nok. Musklerne skal være varme. Så du kan undgå tårer og forstuvninger, som tager dig ud af rytmen i dine træningsprogrammer i flere uger. Dette er absolut unødvendigt. Jogging er en god opvarmning og gøres bedst inden styrketræning.

Tag din byrde alene

Vægt skal tages af dig selv. En typisk begynderfejl er at overvurdere styrke og påtage sig absolut overvægt. Resultater er nødvendige, ikke en rippet tilbage. Igen behovsorienteret. Du træner din lettelse og udholdenhed - mindre vægt, flere gentagelser. Der er behov for et stort volumen - vægtene er store. Trinprogrammet vil være optimalt. I begyndelsen af træningen skal du tage en let vægt, træne indtil 15 gentagelser er lette. Tilsæt derefter 5 kg, gentag. Tro mig, fra det faktum at du engang løftede håndvægtene med en vægt som din egen, bliver musklerne ikke længere. Moderation er nøglen til succes.

Træningsfremskridt

Start den øvelse med den rigtige vægt. Tryk på en bænk, mens man sidder, gøres som følger. Ryglæn oprejst. Sæt dig ned med dine ben lidt fra hinanden. Tag håndvægtene i armene bøjet ved albuerne, håndfladerne væk fra dig. Klem langsomt opad, og følg en lille bue i slutningen af bevægelsen. Udånder - øverst. Du skal sidde med en lige ryg. Bænkpres: læg dig på ryggen, bøj skulderbladene let. Håndvægte i bøjede arme, håndflader på brysthøjde. Langsomt op til udstrakte arme - udånder - ned. Skilsmisse af håndvægte udføres også, mens du ligger ned, bøj dine arme ganske lidt, håndvægte parallelt med kroppen. Det er ikke værd at sænke det lavt. Der skal være en følelse af spændte muskler. Sådan arbejder du dine deltoider og triceps.

Håndvægte hjælper også med at træne de skrå muskler i mavepressen. Tag en håndvægt, tryk på den sænkede hånd til kroppen, bøj dig til siden med den, vend tilbage til startpositionen. 15 reps - skift hånd. Et sæt på 4 reps vil være optimalt.

Anbefalede: