Sådan Svinger Du Dine Skuldre Med Håndvægte

Indholdsfortegnelse:

Sådan Svinger Du Dine Skuldre Med Håndvægte
Sådan Svinger Du Dine Skuldre Med Håndvægte

Video: Sådan Svinger Du Dine Skuldre Med Håndvægte

Video: Sådan Svinger Du Dine Skuldre Med Håndvægte
Video: Sådan vokser dine arme 2.5 cm på én træning! | De bedste øvelser til biceps og triceps! 2024, Marts
Anonim

Siden oldtiden er mænd med bred skulder blevet betragtet som prototypen for maskulinitet og styrke. Udviklingen af viden om anatomi har gjort det muligt at udvikle målrettede øvelser, der kan træne enhver muskelgruppe, inklusive skulderbæltet.

Sådan svinges dine skuldre med håndvægte
Sådan svinges dine skuldre med håndvægte

Instruktioner

Trin 1

Det skal straks bemærkes, at det er bedst at træne i gymnastiksalen med en instruktør. Dette vil være mest effektivt set fra det synspunkt, at din træningsteknik udvikler sig korrekt og meget hurtigere.

Trin 2

Men hvis du ikke har nok tid til at gå i gymnastiksalen, skal du skaffe dig et par håndvægte med et sæt pandekager og gøre øvelserne nedenfor derhjemme.

Trin 3

Før du starter din træning, skal du bruge 15 minutter på at varme op. Da du har til hensigt at lede undervisningen til træning af skuldrene, skal du derfor være mere opmærksom på opvarmning af skulder- og albueleddene.

Trin 4

Frontale gynger. Stå lige op med dine skuldre i samme plan som din torso. Foretag blide fremspring med udstrakte arme. Bring dine arme til et niveau, der er parallelt med gulvet. Lav 4 sæt med 6 gynger.

Trin 5

Sidesvingninger. Stå lige op, begynd at svinge til siderne. Husk at holde dine skuldre i samme plan som din torso. Bring også dine arme til et niveau, der er parallelt med gulvet. Lav 4 sæt med 6 reps.

Trin 6

Sving i skråningen. Læn dig frem fra en stående stilling, så din krop danner en vinkel lidt mere end 90 grader. Bøj dine ben let ved knæene, og dine arme ved albuerne (de skal sænkes). Begynd at svinge opad og forbinde skulderbladene. Må ikke sluge, hold altid din ryg og skuldre lige. Gør også 4 sæt 6 gange.

Trin 7

Trækker på skuldrene. Dette kræver en lidt tungere vægt end de foregående tre øvelser. Stå lige op med armene ved dine sider. Begynd at hæve og sænke dine skuldre, som om du ryste dem og sige "Jeg ved det ikke". Hold hver gang på toppen af stigningen i to sekunder. Udfør 5 sæt på 8 gange.

Anbefalede: