Hvordan Man Bygger Skuldre Med Håndvægte

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Skuldre Med Håndvægte
Hvordan Man Bygger Skuldre Med Håndvægte

Video: Hvordan Man Bygger Skuldre Med Håndvægte

Video: Hvordan Man Bygger Skuldre Med Håndvægte
Video: maxer.dk: Flad bænkpres med håndvægte - begynder 2024, Marts
Anonim

En smuk, harmonisk udviklet krop kan ikke forestilles uden brede, kraftige skuldre. For at pumpe dem er der mange simulatorer. Men det viser sig ofte, at de alle har travlt, ligesom barbells. I dette tilfælde er det fortsat at arbejde med håndvægte. Men dette er ikke kun et alternativ, på grund af arbejdet med håndvægte kan skuldrene pumpes lige så vellykket som ved hjælp af andet sportsudstyr.

Hvordan man bygger skuldre med håndvægte
Hvordan man bygger skuldre med håndvægte

Er det nødvendigt

to håndvægte

Instruktioner

Trin 1

For at træne de forreste deltaer skal du tage håndvægtene i dine hænder. Sænk dem og hæv dem langsomt foran dine øjne og drej dem indad, indtil de indtager en vandret position. Lav fem til seks sæt, otte til ti gentagelser hver.

Trin 2

For at arbejde på de bageste deltaer skal du placere dine fødder i skulderbredde fra hinanden og trække sig lidt ned. Læn dig fremad med ryggen lige og øjnene opad. Tag håndvægte i dine hænder og spred op, med en indsats for at skubbe håndvægte op. Lav seks fulde sæt med syv til otte reps hver.

Trin 3

Arbejd på siden af deltaet. Tag håndvægte i dine hænder, stå op lige. Breder armene ud til siderne med en indsats for at skubbe håndvægtenes vægt. Du kan bøje dine arme lidt for at gøre øvelsen lettere. Lav fem til seks sæt med otte til ti gentagelser hver.

Trin 4

Udfør løbende løbebevægelser med håndvægte. Tag håndvægtene i dine hænder og læg dem på dine skuldre på en sådan måde, at de runde ser frem og tilbage. Løft dem op i en bue, vrid dem, indtil håndtagene på håndvægtene danner en vektor. Udfør denne øvelse i syv til otte sæt med otte gentagelser hver.

Anbefalede: