Sådan Svinger Du Dine Brystmuskler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Svinger Du Dine Brystmuskler
Sådan Svinger Du Dine Brystmuskler

Video: Sådan Svinger Du Dine Brystmuskler

Video: Откровения реальной свингер пары 2022, December
Anonim

Pumpede, store brystmuskler er, hvad alle, der går i gymnastiksalen, vil opnå. Det er nødvendigt at forstå, at dette resultat kun kan opnås gennem konstant intensiv træning. Hvis du virkelig vil bygge dine brystmuskler, skal du være forberedt på en række øvelser, der skal gentages systematisk for at opbygge dit bryst.

Sådan svinger du dine brystmuskler
Sådan svinger du dine brystmuskler

Er det nødvendigt

abonnement på gymnastiksalen

Instruktioner

Trin 1

Tryk først på en lige bænk. Lig på en bænk og tag fat i stangen med et bredt greb. Fjern stangen fra stativet. Sænk det langsomt ned til brystet? inden du rører ved det. Løft barbell med en skarp ryk. Gentag denne øvelse for seks sæt med otte gentagelser hver.

Trin 2

Brug håndvægte på en lige bænk. Tag to håndvægte op og løft dem over dig. Forlæng dine arme med håndvægte til siderne til niveauet for din krop, bøj ​​let dine arme, og hæv derefter langsomt håndvægtene til deres oprindelige position, og spænd dine brystmuskler. Gentag denne øvelse for seks sæt med ti gentagelser hver.

Trin 3

Brug en skråbænk og gentag pressen, og sæt det, du gjorde på den lige bænk med det samme antal reps og sæt.

Trin 4

Til denne øvelse har du brug for en spotter, der kaster og tager håndvægten. Udfør en pullover på en lige bænk. Læg på bænken, læg dine hænder bag hovedet. Tag håndvægten, som du skal serveres med begge hænder, og træk den i en bred bue med begge hænder over hovedet. Sænk det bag dit hoved og træk det ud igen. Lav fem sæt med seks gentagelser hver.

Trin 5

Brug brysttræner til at gennemføre brysttræningen. Tag fat i simulatorens håndtag, sæt albuerne inden for denne simulator. Med dine skubbe bevægelser skal du bringe dine hænder sammen, så simulatorens håndtag berører. Lav fire sæt med ti gentagelser hver.

Populær af emne.