Sådan Svinger Du Dine Ben

Indholdsfortegnelse:

Sådan Svinger Du Dine Ben
Sådan Svinger Du Dine Ben

Video: Sådan Svinger Du Dine Ben

Video: Sådan Svinger Du Dine Ben
Video: Свингеры: Групповой секс открывает новые горизонты 18+ 2024, April
Anonim

Hvis regelmæssig træning ikke bringer det forventede resultat, kan det dreje sig om kvaliteten og teknikken på øvelserne. Nyttige tip og tricks hjælper dig med at opbygge dine benmuskler hurtigt og korrekt.

Sådan svinger du dine ben
Sådan svinger du dine ben

Er det nødvendigt

  • - vægtstang
  • - håndvægte.

Instruktioner

Trin 1

Selv under bevægelse forbrænder udviklede, stærke og gode benmuskler effektivt kalorier. Dette skal læres. En stor mængde muskelmasse findes i lårene. Når en person bevæger sig regelmæssigt, forbrænder musklerne i benene kalorier effektivt. For at undgå risikoen for trombose og stagnation af blodgennemstrømningen i ekstremiteterne er det nødvendigt at træne regelmæssigt.

Trin 2

Under squats styrkes lårmusklerne godt, især quadriceps muskler. Hvis du lige er i gang med lektioner, og før du ikke havde meget fysisk forberedelse, skal du udføre øvelsen omhyggeligt uden at skynde dig. På denne måde beskadiger du ikke knæskallen eller overbelaster knæene. Inden du begynder at træne, skal du varme dine ben lidt op ved at gå på plads. Derefter fortsæt til det vigtigste sæt øvelser.

Trin 3

Hvis du er klar til at modstå betydelig fysisk aktivitet, eller hvis du er en erfaren atlet, kan du udføre squats med en vægtstang. I dette tilfælde svinger benmusklerne effektivt. Hold vægtstangen forsigtigt på skuldrene bag din hals. Gør squats gradvist. Sådan pumpes du effektivt musklerne i ben, mave og ryg.

Trin 4

En øvelse med lunger er ikke mindre effektiv til at styrke musklerne i benene. I dette tilfælde skal du bruge håndvægte. Tag dem i dine hænder og løft dem op. Spring frem med dit højre ben, bøj dit knæ i en 90 graders vinkel. Gå tilbage til den oprindelige position efter 2-3 sekunder. Gentag øvelsen med et spring med din venstre fod. Sørg for, at ryggen ikke bøjes i dette tilfælde. Gentag øvelsen 10-15 gange.

Trin 5

For at styrke benkalvene er en vægtstangsøvelse perfekt. Startpositionen er stående. Tag vægtstangen i dine hænder med et medium greb. Løft dig forsigtigt op, løft dine hæle fra gulvet. Sænk dig langsomt ned til startpositionen. Gentag øvelsen i 5-7 minutter.

Anbefalede: