Sådan Træner Du Korrekt Med Håndvægte

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du Korrekt Med Håndvægte
Sådan Træner Du Korrekt Med Håndvægte

Video: Sådan Træner Du Korrekt Med Håndvægte

Video: Sådan Træner Du Korrekt Med Håndvægte
Video: Hjemmetræning med håndvægte ⇒ 14 af de bedste øvelser med håndvægte (GUIDE) 2024, Kan
Anonim

Håndvægte er et alsidigt, effektivt, billigt og meget praktisk sportsværktøj, der passer til folk i alle aldre og baggrunde. Når du først træner med håndvægte, er det nødvendigt at tage højde for nogle regler for, hvordan man korrekt håndterer dem for at øge effektiviteten af øvelser med en belastning.

Sådan træner du korrekt med håndvægte
Sådan træner du korrekt med håndvægte

Instruktioner

Trin 1

Når du køber håndvægte, skal du stoppe ved minimumsvægten for hver håndvægt til den første session. Over tid skal du købe tungere for at øge belastningen. Det ville være endnu mere logisk at købe præfabrikerede håndvægte, hvis du skal bruge dem derhjemme. På denne måde kan du tilføje eller fjerne flere pandekager på gribebrættet ved at mindske eller øge vægten af instrumentet.

Trin 2

Afhold klasser regelmæssigt. Dette er den eneste måde at opnå høje resultater på. Træn op til 3 timer om ugen med håndvægte. Tildel denne tid på en måde, der er mere praktisk for dig.

Trin 3

Kombiner håndvægtøvelser og aerobe aktiviteter såsom hurtig gåtur, løb (løbebånd), svømning, cykling (stationær cykel) og andre.

Trin 4

Vælg den type mad under træning, som du vil nå dine mål med. Hvis du har brug for at reducere vægten med håndvægte, skal du fjerne fede fødevarer med højt kalorieindhold fra kosten, mætte din kost med grøntsager og frugt. Hvis det er planlagt at øge muskelmasse, proteinprodukter, skal kulhydrater være fremherskende i kosten, kan du tage specielle proteinrystninger fra sportsernæring.

Trin 5

Forøg intensiteten af hver lektion. Start med at tilføje 5 ekstra minutter til din klasse. Også efter en vis periode øges vægten af håndvægte.

Trin 6

Træn i godt humør, vær sikker på at du er i stand til at opnå de krævede resultater. Denne holdning vil hjælpe disciplin, glemme dovenskab, vise tålmodighed.

Anbefalede: