Sådan Træner Du Deltamusklerne Korrekt

Sådan Træner Du Deltamusklerne Korrekt
Sådan Træner Du Deltamusklerne Korrekt

Video: Sådan Træner Du Deltamusklerne Korrekt

Video: Sådan Træner Du Deltamusklerne Korrekt
Video: TOP 5 BRYST ØVELSER 2024, Kan
Anonim

Jeg skriver denne artikel til begyndere atleter, der ønsker at ændre deres figur til sommeren. Det er også nyttigt for dem, der bare holder i god form. Du har praktiseret i gymnastiksalen eller på de vandrette stænger i flere måneder eller et år, og din figur er mærkbart forbedret, men udseendet af dine deltamuskler passer ikke til dig, uanset hvordan du svinger dem? Så hjælper denne guide dig. Med sin hjælp vil du forvandle dine skuldre om et par måneder.

Sådan træner du deltamusklerne korrekt
Sådan træner du deltamusklerne korrekt

For at maksimere effekten skal du nøje overholde nedenstående anbefalinger.

Så for at skuldrene skal begynde at vokse, skal du træne dine ben hårdt, selvom dette lyder uforståeligt ved første øjekast, men alligevel har et videnskabeligt grundlag. Jeg vil ikke beskrive kroppens fysiologi nu, men jeg forsikrer dig, når du er begyndt at træne dine ben, vil deltamassen begynde at øges, som faktisk hele kroppens muskelmasse. Alt dette skyldes produktionen af hormonet testosteron. Grundlæggende øvelser som squats eller deadlifts øger produktionen af dette hormon.

Også for at pumpe dine skuldre op, skal du gøre de rigtige øvelser. Undgå tunge stående og siddende presser og lav en grundlæggende, tung og grundlæggende øvelse med et tungt vægt stående håndvægt sæt. Du kan finde øvelserne på YouTube.

Du skal strække med en sådan vægt, at du kun kan løfte 5-7 gange. Denne øvelse indlæser deltamusklerne meget kraftigt, du kan se den i spejlet lige efter den første tilgang - skuldrene bliver "blodskudte". Glem aldrig at varme dine skuldermuskler op først, jeg råder dig til at gøre dette ved hjælp af denne øvelse: vægtstang træk til hagen. Det skal udføres i intervallet 12-15 gentagelser, altid med let vægt for at forberede leddene til en tungere belastning.

Du vil blive glædeligt overrasket over disse øvelser. Inden for 2-3 måneder bliver dine deltoide muskler mærkbart større og smukkere. Nå, og selvfølgelig må vi ikke glemme den rette ernæring. Hvis du er i perioden med at få muskelmasse, så prøv at forbruge mindst 2 gram protein pr. Kg kropsvægt, ellers vil al træning være forgæves.

Anbefalede: