Hvordan Man Ikke Skader Muskler

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Ikke Skader Muskler
Hvordan Man Ikke Skader Muskler

Video: Hvordan Man Ikke Skader Muskler

Video: Hvordan Man Ikke Skader Muskler
Video: 3 Grunner Til At Du Ikke Bygger Muskler og Blir Sterkere 2023, Marts
Anonim

Før du påbegynder nogen form for sportsøvelse, det være sig at spille basketball, løbe eller løfte vægtstangen, er det nødvendigt at varme alle muskelgrupper op og især dem, som du planlægger at indlæse under træningen.

Hvordan man ikke skader muskler
Hvordan man ikke skader muskler

Instruktioner

Trin 1

Lav lidt aerob træning i 10-15 minutter. Varigheden af disse øvelser afhænger af dit konditionsniveau. For eksempel, hvis du skal jogge, skal du varme dine benmuskler op med blide gynger og løbe på plads. For at forberede dine muskler til vægtstangsøvelsen, skal du træne et par minutter på løbebåndet og derefter stoppe og udføre cirkulær bevægelse med armene.

Trin 2

Husk, at jo mere aktiv og længere du planlægger at træne, jo mere intens og længere skal opvarmningen af musklerne være. Begyndere bør give mere tid til den forberedende periode, da deres kroppe endnu ikke har tilpasset sig den hurtige mobilisering af styrker. For folk, der har været involveret i sport i lang tid, "husker" kroppen som sådan hele træningsregimet - følgelig er det lettere for dem at integrere i arbejde.

Trin 3

Efter opvarmning er det nødvendigt at udføre muskeltræningsøvelser, som er meget vigtige for at bevare kroppens fleksibilitet. Strækning af læg- og tibialmuskler forbedrer mobiliteten af hele kroppen markant. Derudover vil regelmæssig strækning hjælpe med at korrigere kropsholdning og slippe af med smerter og ubehag i nedre ryg og skulderbælte fra stivhed i bevægelser.

Trin 4

Gentag strækningen efter hver øvelse. Arbejde med alle muskler og led være opmærksom på musklerne i ryggen, nedre ryg, bryst, muskelgrupper i ryggen og forreste del af lårene, balderne, udvikler arme og håndled, nakkeledd, underben, hofteledd.

Trin 5

Tildel i gennemsnit 15-20 sekunder til at strække hver muskelgruppe, øg træningstiden gradvist til et minut. Stræk jævnt for ikke at skade dine ledbånd, led og muskler. Under træning skal musklerne føle spænding, men ikke smerte. Træk vejret roligt, dybt ind, indånder gennem næsen og udånder gennem munden.

Trin 6

Strækning efter træning vil slappe af dine muskler og hjælpe din krop med at vende tilbage til sin normale livsrytme. Stræk aldrig uopvarmede muskler, dette er fyldt med udseendet af mange mikrotraumer.

Trin 7

Når du går videre til selve øvelsen, skal du holde dig til den rigtige teknik. Især i bodybuilding skal du ikke starte med tunge vægte med det samme, men øge belastningen, når musklerne opvarmes. Forsøm ikke forsikringsselskabets hjælp, i nogle øvelser er det umuligt at undvære det.

Populær af emne.