Hvordan Man Ikke Opbygger Muskler, Når Man Træner

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Ikke Opbygger Muskler, Når Man Træner
Hvordan Man Ikke Opbygger Muskler, Når Man Træner

Video: Hvordan Man Ikke Opbygger Muskler, Når Man Træner

Video: Hvordan Man Ikke Opbygger Muskler, Når Man Træner
Video: Hvor hurtigt kan du få større muskler? | #COACH 2024, April
Anonim

Som regel gør atleter, der træner i fitnesscentre, maksimal indsats for at øge muskelmassen. Ønsket om at reducere muskelstørrelsen kan virke underligt, men hvis du sætter dig selv et sådant mål, vil du ikke være alene.

Hvordan man ikke opbygger muskler, når man træner
Hvordan man ikke opbygger muskler, når man træner

Instruktioner

Trin 1

Du kan ikke bare stoppe med at dyrke sport, muskelvæv erstattes meget let med fedtvæv. Du bliver nødt til at træne med let vægt og mange tilgange. Virkelig stor - fra 100 til 250 gange.

Trin 2

Forøg mængden og varigheden af aerob træning. Det kan løbe, cykle eller stå på ski. Hvis du træner på simulatorer, skal du indstille belastningen til et minimum.

Trin 3

Giv trangen til at løbe så hurtigt som muligt. Dit mål er at udvikle de langsomme udholdenhedsmuskler. De er meget mindre i volumen end de hurtige muskelfibre, der er ansvarlige for styrke. Det er nok at sammenligne sprinteren og maratonløberen for at forstå dette.

Trin 4

Vælg en eller to øvelser for hver muskelgruppe. Gør dem i hver high-rep træning. Lav to sæt med 100-150 reps. Hvil 2-3 minutter mellem sætene for at hjælpe med at fjerne mælkesyre fra musklerne.

Trin 5

Træning med minimal eller ingen vægt. Tving dig selv til at arbejde og udholde, så musklerne virkelig belastes. Hvis du har gennemført 200 gentagelser og føler, at du stadig har styrke, skal du ikke stoppe, arbejde, før du er helt fysisk træt.

Trin 6

Træn dagligt. Dette er den eneste måde at udvikle udholdenhed på, ikke styrke.

Trin 7

For at muskler skal vokse efter træning, har de brug for protein. Du er nødt til at fratage muskelfibre ernæring. I dette tilfælde vil kroppen komme sig fra de eksisterende muskelfibre og fedtceller.

Trin 8

Efter træning kan du kun spise langsomme kulhydrater - grød, pasta, salat. Protein mad kan kun spises to til tre timer efter træning.

Trin 9

Drik så meget vand som muligt. Dette giver dig mulighed for at fremskynde processen med at forbrænde fedt og reducere muskelfibre efter en specialiseret træning.

Trin 10

Forvent ikke, at resultaterne kommer hurtigt. Langsomme fibre tager meget lang tid at arbejde, og det tager dig et stykke tid at få dem til at udvikle sig.

Anbefalede: