Hvordan Man Opbygger Laterale Muskler

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Opbygger Laterale Muskler
Hvordan Man Opbygger Laterale Muskler
Anonim

En skulpturel, pumpet op abs er ofte det eneste mål med vores ture til gymnastiksalen. Vi arbejder aktivt på terninger ved hjælp af lige crunches og lever næsten på en løbebånd og brænder fedt. Men resultatet passer stadig ikke til os, fordi vi glemmer de laterale abdominale muskler, som gør abdominal konturerne ideelle.

Hvordan man opbygger laterale muskler
Hvordan man opbygger laterale muskler

Er det nødvendigt

abonnement på gymnastiksalen

Instruktioner

Trin 1

Stå lige med fødderne skulderbredde fra hinanden. Placer dine hænder bag dit hoved og bøj knæene let. Bøj på tværs af siderne, indtil albuerne rører ved dine knæ. Hvis det er nødvendigt, skal du åbne låsen lidt bag dit hoved eller ikke røre knæene med albuerne. Det vigtigste er at bøje i hver retning til det yderste. Lav fem til seks sæt med femten til tyve gentagelser hver.

Trin 2

Læg på gulvet med fødderne på et podi. Placer dine hænder bag hovedet. Gør øvelser, der ligner enkle vendinger, men vrid kroppen ved hvert løft, og prøv at nå henholdsvis med højre albue til venstre ben og venstre albue til højre ben. Hver rep skal udføres med en stærk svingbevægelse, udført med hastighed. Lav tre til fire sæt med hver ti til tolv gentagelser.

Trin 3

Fastgør dine ben til ryggen. Læg på din side. Placer dine hænder bag hovedet og lav sideknusing, bøj kroppen med kraft. Hver gang skal du løfte din krop ved at samle de laterale mavemuskler og udføre øvelsen så langsomt som muligt - dette maksimerer resultatet. Lav femten sæt i tre reps.

Anbefalede: