Hvilke Muskler Fungerer, Når Du Træner På Ujævne Barer

Indholdsfortegnelse:

Hvilke Muskler Fungerer, Når Du Træner På Ujævne Barer
Hvilke Muskler Fungerer, Når Du Træner På Ujævne Barer

Video: Hvilke Muskler Fungerer, Når Du Træner På Ujævne Barer

Video: Hvilke Muskler Fungerer, Når Du Træner På Ujævne Barer
Video: Lose Belly Fat But Don't Do These Common Exercises! (5 Minute 10 Day Challenge) 2024, April
Anonim

Parallelle barøvelser er en enkel og gennemprøvet måde at træne en bred vifte af muskelgrupper på. Denne skal er tilgængelig på de fleste fitnesscentre. Når de anvendes korrekt, gør de parallelle stænger det muligt at opbygge muskler ikke værre, end det er muligt på styrke maskiner.

Hvilke muskler fungerer, når du træner på ujævne barer
Hvilke muskler fungerer, når du træner på ujævne barer

Instruktioner

Trin 1

Øvelser ved hjælp af de parallelle stænger er rettet mod at udvikle en bred vifte af muskelgrupper. Klasser på dette apparat bidrager til dannelsen af musklerne i brystet, ryg, skulderbælte. Stængerne gør det muligt at pumpe musklerne i arme og mave perfekt op. I dette tilfælde falder hovedbelastningen stadig på deltamusklerne og triceps. Visse typer træning fungerer godt for latissimus dorsi og nedre bryst.

Trin 2

En uundværlig betingelse for at skabe en smuk håndlindring er veludviklede triceps. Begyndende atleter glemmer ofte dette og fokuserer på biceps-træning, hvilket ikke bidrager til konstruktionen af en harmonisk foldet figur. Dyp fungerer effektivt på triceps og hjælper med at opbygge kraftige muskler i denne del af armene.

Trin 3

Genstanden for enhver atlet er særlig stolt er veludviklede deltamuskler. Men det er ret svært at danne dem på styrkesimulatorer. Og her kommer bjælkerne til undsætning. Når du har hentet et sæt øvelser til disse muskler, kan du prale af brede skuldre om et par måneder. Efter at have mestret øvelserne på de ujævne søjler er det normalt lettere for en atlet at gå videre til træning af deltamusklerne ved hjælp af en vægtstang og håndvægte.

Trin 4

En af de bedste øvelser til at forme det nedre bryst er dypene. I dette tilfælde anbefales det at tage underkroppen tilbage og sænke hagen ned og trykke den ned til brystet. Ved at ændre afstanden mellem stængerne kan du konsekvent udarbejde forskellige bundter af brystmusklerne.

Trin 5

Der er rigelige muligheder med de ujævne søjler til at træne abdominalpressen. At løfte og holde lige ben i en støtteposition på de ujævne stænger er kun en af øvelserne til at udvikle mavemusklerne. Atleter bruges også i vid udstrækning til at hæve benene bøjet ved knæene samt til at hæve benene over de ujævne stænger til siderne.

Trin 6

Et veldesignet parallel bar træningsprogram kan erstatte styrketræning med frie vægte, såsom skråpresse, håndvægtøvelser og bænkpresse. For at udføre træningssæt på de ujævne bjælker er der ikke behov for dyrt udstyr, fordi dette projektil ofte kan findes på den mest almindelige sportsgræsplads. Det vigtigste under undervisningen er at vise lyst, dedikation og udholdenhed.

Anbefalede: