Hvilke Muskler Fungerer Under Push-ups

Indholdsfortegnelse:

Hvilke Muskler Fungerer Under Push-ups
Hvilke Muskler Fungerer Under Push-ups

Video: Hvilke Muskler Fungerer Under Push-ups

Video: Hvilke Muskler Fungerer Under Push-ups
Video: 50 Push Ups in a Row | Workout for Beginners 2024, Kan
Anonim

Push-ups er en nyttig øvelse for mænd og kvinder til at træne nogle muskler i overkroppen. Push-ups forbedrer især tilstanden af brystmuskulaturen markant. De styrker også rygsøjlen.

Hvilke muskler fungerer under push-ups
Hvilke muskler fungerer under push-ups

Instruktioner

Trin 1

Med push-ups af enhver art arbejder hele den øverste halvdel af kroppen aktivt: arme, skuldre, brystmuskler, ryg, abs. Derudover styrkes leddene og rygsøjlen, og kropsholdningen forbedres. Derfor er push-ups ikke en rent maskulin øvelse. Det gør det muligt for kvinder at forbedre tilstanden i décolletéområdet uden at opbygge store muskler.

Trin 2

Musklerne i ryggen, mave, arme og skuldre arbejder sammen for at hæve og sænke kroppen. Nederste muskler hjælper med at holde kroppen lige. Når kroppen vender tilbage til sin oprindelige position, er alle muskler spændte. Det er ikke alle, der ved, hvor meget mavepressen er belastet under push-ups. Faktisk hjælper det sammen med musklerne i ryggen med at opretholde den korrekte kropsposition. Hvis du ved slutningen af øvelsen føler en brændende fornemmelse i mavemusklerne, indikerer dette den korrekte teknik.

Trin 3

Selv musklerne i balderne og bagsiden af låret er inkluderet i push-ups, dog kun lidt. Du kan lægge dem hårdere, hvis du tager et ben fra gulvet. Dybest set er der mange variationer på denne tilsyneladende enkle øvelse. De giver dig mulighed for at lægge forskellig vægt på musklerne. Klassisk push-up: arme bredere end skulderbredde, fødder skulderbredde fra hinanden. Ved at indsnævre holdningen på dine ben kan du øge belastningen på dine skuldre. Når du går ned, er kroppen i en lige linje, slutpunktet er albuerne i en vinkel på ca. 90 grader.

Trin 4

Hvis du vil fokusere på at udvikle din kropsholdning, skal du gøre push-ups med en gymnastikbold. Hænderne er bredere end skuldrene, lige ben ligger på bolden. Når du sænker din krop som en regelmæssig push-up, skal du også balancere på bolden parallelt. Dette bruger de muskler, der bidrager til udviklingen af en smuk kropsholdning.

Trin 5

Hvis du er mere interesseret i maven, kan du gøre en vanskeligere type push-up. Startpositionen er den samme som i den klassiske push-up. Når du er faldet ned til slutpunktet, skal du løfte dit ben fra gulvet og bringe knæet til albuen. Når du rejser dig til startpositionen, skal du placere din fod på gulvet. Du kan også udføre en sådan push-up: alt er som i den klassiske version, men ved slutpunktet river du din hånd af og løfter den op og drejer kroppen.

Trin 6

For at understrege arme og skuldre skal du placere den ene arm lavere og den anden højere. Skift hænder en ad gangen. Du kan også lave push-ups med håndvægte til disse formål. Efter at have klemt ud og vendt tilbage til startpositionen, træk din hånd med en håndvægt med albuen op. For at fremhæve brystet også skal du placere armene meget tæt. Men dette er en ret vanskelig mulighed for push-ups.

Anbefalede: