Hvordan Man Ikke Skal Pumpe Muskler

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Ikke Skal Pumpe Muskler
Hvordan Man Ikke Skal Pumpe Muskler

Video: Hvordan Man Ikke Skal Pumpe Muskler

Video: Hvordan Man Ikke Skal Pumpe Muskler
Video: Sådan vokser dine arme 2.5 cm på én træning! | De bedste øvelser til biceps og triceps! 2024, April
Anonim

Som du ved, reagerer muskler let på al slags stress. Og sådan en imaginær lethed fører til, at mange atleter øger deres arbejdsvægt og slet ikke er opmærksomme på deres muskels tilstand. Således er der på et bestemt øjeblik en risiko for at bemærke, at i stedet for at få muskelmasse, mister du den, med alt dette er du også hjemsøgt af alle mulige skader, og den generelle tilstand er ikke særlig god. Dette er alle symptomer på overtræning.

Hvordan man ikke skal pumpe muskler
Hvordan man ikke skal pumpe muskler

Instruktioner

Trin 1

Træn ikke på et "fail" -system. Det var engang en meget populær metode til at opbygge muskler, men det øger risikoen for skade kraftigt. Det anbefales, at du stopper alle dine sæt en rep inden muskelsvigt opstår. Når alt kommer til alt er det i dette øjeblik, at musklerne når punktet for maksimal aktivering, så der er ingen mening i at fortsætte videre.

Trin 2

Hvis du efter træning ofte føler svaghed, muskelsmerter, hovedpine og irritabilitet, betyder det, at du træner for meget, og at du skal reducere belastningen. Det er nødvendigt at opgive lange træningssessioner i mindst to uger. Start derefter med at skifte længere sessioner med lettere, kortere.

Trin 3

Reducer stress på biceps og triceps, da disse muskler er stærkt involveret under andre øvelser. Det vil være nok at udføre øvelser som pull-ups med omvendt greb og push-ups med en smal holdning af armene.

Trin 4

Overvåg konstant din krops tilstand. Hvis du føler en skarp smerte, betyder det, at der er noget galt med musklerne. Og hvis du ikke vil have alvorlige problemer med bevægeapparatet, skal du under ingen omstændigheder udholde smerter i muskler og led. Hvis du føler det, mens du udfører øvelserne, skal du straks reducere vægten og tempoet i udførelsen og kontrollere omhyggeligt teknikken. Hvis smerten vedvarer, skal du straks konsultere en læge.

Trin 5

Reducer løftevægten. Dagen efter træning skal musklerne kun klynke behageligt. Og husk, for at musklerne bliver stærke, er det ikke nødvendigt at fylde dem med uudholdelige belastninger hver dag. Reducer dit træningsvolumen med 25-50%. Langsomt arbejde plus en orientering om dine egne følelser giver dig flere fordele end hysteriske belastninger.

Trin 6

Og husk selvfølgelig at hvile. Når alt kommer til alt, vil manglen på sådanne helt sikkert føre dig til overtræning. Det tager kroppen 48 timer, før proteinsyntese stopper, og musklerne er igen klar til stress. Derfor er den bedste mulighed at træne tre gange om ugen.

Anbefalede: