Hvordan Man Ikke Mister Muskler

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Ikke Mister Muskler
Hvordan Man Ikke Mister Muskler

Video: Hvordan Man Ikke Mister Muskler

Video: Hvordan Man Ikke Mister Muskler
Video: Bygge muskler og gå ned i fett samtidig? 2024, April
Anonim

Styrketræning atleter undertiden klager over at være overvægtige. Men de overvejer ikke slankekure, fordi de er bange for at miste muskelmasse. Korrekt organisering af ernæring og træningsproces giver dig mulighed for samtidig at miste fedtceller og opretholde muskelvolumen.

Hvordan man ikke mister muskler
Hvordan man ikke mister muskler

Er det nødvendigt

  • - mindst 2 g protein pr. kg vægt
  • - mindst 100 g kulhydrater om dagen.

Instruktioner

Trin 1

Du skal ikke skynde dig. Normalt vægttab er 500-600 gram om ugen. Så snart du reducerer dit daglige kalorieindtag for meget, begynder din krop med glæde at genopbygge tabet med muskelfibre. Protein fra muskler omdannes lettere til energi end lipider.

Trin 2

Sørg for, at dit proteinindtag ikke er faldet. Du skal forbruge mindst 2 gram pr. Kg kropsvægt. Det mødes bedst med letfordøjelige proteinfødevarer som kyllingebryster, magert havfisk og hytteost.

Trin 3

Overvej at øge dit daglige proteinindtag. Begynd at tage gainers eller protein shakes. Bodybuildere øger generelt deres proteinindtag, når de slankekure.

Trin 4

Spis mindst 100-150 gram kulhydrater om dagen. Giv præference til korn, kornbrød, pasta. Disse fødevarer indeholder langsomme kulhydrater, der giver mere energi. Mængden af kulhydrater mindre end 100 gram om dagen kan føre til forskellige lidelser i det endokrine system. Plus, styrken i træning falder dramatisk.

Trin 5

Hold en træningsdagbog for at holde styr på dine fremskridt. Hvis du bemærker et fald i resultaterne, er det værd at genoverveje dit ernærings- og træningssystem.

Trin 6

Vær opmærksom på restitutionsgraden efter træning. Muskler har brug for i gennemsnit 48 timer for at komme sig. Jo mere intens din træning er, jo længere skal hvileperioden være.

Trin 7

Glem ikke at få god søvn. Det er under søvn, at alle kropssystemer gendannes. Hvis du ikke får nok søvn, holder din krop op med at forbrænde fedt, og dine muskler holder op med at vokse.

Trin 8

Træ ikke under stress. Enhver følelsesmæssig nød, dårligt humør, følelsesmæssig træthed påvirker tilstanden af musklerne så negativt som mangel på søvn. Stress øger produktionen af muskelskadelig cortisol. Det er ofte nok at genvinde roen i sindet for at resultaterne begynder at vokse.

Trin 9

Sørg for, at din kardiobelastning er tilstrækkelig. Cardio er et must for forbrænding af fedt. Glem ikke at fremskynde processen med at tabe sig, ikke nok diæt og styrketræning.

Trin 10

Den bedste cardio træning kører stadig. Det er ham, der gør det let at skille sig af med overskydende fedtreserver uden at miste muskelmasse. Jogging i det fri giver forbedret ventilation og en god dosis ilt til oxidering af fedtceller.

Trin 11

For at forhindre muskeltab kan kreatintilskud inkluderes i kosten. Dette element øger din energireserve, og dine fremskridt i gymnastiksalen får dig ikke til at vente.

Anbefalede: