Hvordan Man Ikke Mister Form

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Ikke Mister Form
Hvordan Man Ikke Mister Form

Video: Hvordan Man Ikke Mister Form

Video: Hvordan Man Ikke Mister Form
Video: Как правильно работать с силиконом? Делаем аккуратный шов! Распространенные ошибки! 2024, April
Anonim

Hvis du, der er vendt tilbage til din tidligere form, er afslappet, ved: al din indsats vil blive spildt. For at opretholde et positivt resultat i lang tid er det faktisk nødvendigt at fortsætte træningen. Selvfølgelig afhænger meget af dit fitnessniveau og hvilken type sport du laver.

Hvordan man ikke mister form
Hvordan man ikke mister form

Instruktioner

Trin 1

Afslut ikke din træning. Hvis du opgiver at dyrke sport, risikerer du at miste alt, hvad du har opnået. Kroppens udholdenhed er signifikant reduceret, muskelvæv og indre organer atrofi. Sammen med en træner eller fitnessinstruktør kan du overveje dine klasser i detaljer for at bevare den opnåede form. Disse øvelser hjælper med at opbygge din krops reserver.

Trin 2

Udmatt dig ikke. Spil kun sport i en mulig tilstand. Når alt kommer til alt har hver person sine egne individuelle fysiske evner. Derfor skal belastningerne for at opretholde form svare til dem. Gå en tur eller løb. Sådanne øvelser træner vejrtrækning, styrker udholdenhed og bruger store muskelgrupper. Overvej aldersrelaterede ændringer, og lav rabat på det. Glem heller ikke de lidte skader og sygdomme. Arbejd med din vejrtrækning og mestre et nyt sæt specielle vejrtrækningsteknikker.

Trin 3

At holde sig i form betyder ikke at gøre det en gang om året. En positiv tendens observeres kun efter systematisk og regelmæssig træning gennem hele livet. Så snart du begynder at passe på din egen krop og udvikle den fysisk, har du kun brug for 20 sessioner for at se de første resultater. Derefter sænkes disse processer og finder sted på et dybere niveau. Derfor er de næsten usynlige visuelt. Men faktisk er de, og din gode form afhænger af dem. Metodisk, rolig, langvarig træning vil give en varig effekt og rette den for evigt.

Trin 4

Glem ikke din menu. Undgå krydderier, eddike, salt. Spis mere grøntsager, korn, fisk, æg, mejeriprodukter, frugt, bær. Konfekture er ikke forbudt, men forkæl dig selv ikke mere end en gang om dagen og i moderation.

Trin 5

Giv dig altid tid til fulde måltider: spring ikke morgenmad og frokost over. Bedre doner middag, fordi det er aftensmaden, der ofte forårsager overvægt. Har en fastedag en gang om ugen. Bedre i weekenden.

Trin 6

Hold dig til din daglige rutine. Selvom dette ikke er let i betragtning af dagens rytme, så prøv at leve efter planen. Så bliver det meget lettere at holde sig i form. Gå i seng til tiden (ved de første manifestationer af døsighed og træthed), om morgenen skal du ikke ligge i sengen i lang tid. Bedre endnu, lav dine morgenøvelser eller løb gennem skoven.

Anbefalede: