Top 5 Vægttabssimulatorer

Indholdsfortegnelse:

Top 5 Vægttabssimulatorer
Top 5 Vægttabssimulatorer

Video: Top 5 Vægttabssimulatorer

Video: Top 5 Vægttabssimulatorer
Video: DEEEER Simulator - Pre-Order Trailer | PS4 2024, Kan
Anonim

En vægttabsmaskine er en vigtig del af næsten alle fitnesscentre. Desuden bruges en teknik, der er effektiv i vægttabsprocedurer, også af fans af styrketræning som et must for at opnå den ønskede fysiske form og tabe ekstra pund.

Top 5 vægttabssimulatorer
Top 5 vægttabssimulatorer

Den billigste og nemmeste vægttabstræner - springtov

Denne enhed er en uundværlig egenskab ved sport og fitnesscentre. Rebet bruges både af piger, der ønsker at blive tyndere, og af brutale boksere.

De tre vigtigste fordele ved den høje effektivitet af denne simulator, som gør det muligt at placere rebet i første omgang af TOP-klassificeringen, er lav pris, brugervenlighed og nem opbevaring i modsætning til mere omfangsrige enheder.

Brug af et reb er meget effektivt i kampen mod overvægt, især med cellulite på lårene.

Denne mini-træner giver dig ikke mulighed for at opbygge meget muskuløse ben, men det vil skabe den tone, de har brug for så meget og bidrage til vægttab.

Elliptisk (ellipsoid) træner

Denne enhed kombinerer tre sportsudstyr på én gang - en motionscykel, et løbebånd og en stepper. Simulatorens pedaler giver dig mulighed for at simulere et naturligt menneskeligt trin, da de ikke beskriver en perfekt cirkel, men, som navnet antyder, en ellipse.

I en times gåtur på en sådan enhed kan du brænde op til 850 kcal ved hjælp af dine hænder i træning, som flytter simulatorens øvre planker. Derudover, i modsætning til en motionscykel og et løbebånd, vises den elliptiske ved de indledende belastninger af en uforberedt krop, skader ikke knæene og giver dig mulighed for at tabe sig ret hurtigt.

Traditionel motionscykel

En sådan enhed simulerer så tæt som muligt at køre på en almindelig cykel, hvilket er vanskeligt at udføre for eksempel i vintersæsonen. Designet på en motionscykel er relativt simpelt - det er en stationær cykel med et svinghjul under forhjulet.

Men i modsætning til den tidligere enhed bruges lændehvirvelsøjlen praktisk talt ikke til at arbejde på en motionscykel, hvilket gør dens indikatorer noget mere beskedne - ca. 650 kcal på 40-60 minutter.

En sådan simulator kan kombineres med temmelig verdsligt hjemmearbejde. For eksempel at se tv.

Løbebånd

Betragtes som det bedste symbol på en sund og succesrig person, denne simulator er et glimrende eksempel på aerob træning. Løbebåndet kan bruges til at indstille kørehastighed og intensitet samt løbebåndets hældning til for eksempel at simulere at gå op ad bakke.

I en times intens træning kan du brænde op til 700-800 kcal. Ikke desto mindre er denne type øvelse kontraindiceret for overvægtige mennesker, da det kan have en negativ indvirkning på knæleddet og forårsage nye, nogle gange ret alvorlige, skader. Derfor anbefaler professionelle undervisere kun at bruge løbebånd til allerede uddannede personer.

Traditionelle steppers og deres mini-sorter

Denne enhed er en efterligning af to eller tre trin, som den træner klatrer op og derefter ned. Hældningsvinklen for "trin" kan også justeres ved at tilføje og frigøre lasten.

Mere avancerede stepper-modeller har også gelændere, der gør det nemmere at bruge vægttabsmaskinen. På grund af belastningen på ben og bagdel giver enheden dig mulighed for at reducere op til 500 kcal i timen. Stepperen har dog de samme kontraindikationer som løbebåndet - det er bedre ikke at bruge det til meget tætte mennesker.

Anbefalede: