Top 6 Fitnessudstyr Til Vægttab

Indholdsfortegnelse:

Top 6 Fitnessudstyr Til Vægttab
Top 6 Fitnessudstyr Til Vægttab

Video: Top 6 Fitnessudstyr Til Vægttab

Video: Top 6 Fitnessudstyr Til Vægttab
Video: Top 5 Best Home Exercise Gym Equipment for Weight Loss 2020 Review 2024, April
Anonim

Sportsudstyr hjælper med at gøre hjemmetræningsklasser meget mere effektive - her er en liste over 6 af de enkleste og mest overkommelige sportsudstyr.

Top 6 fitnessudstyr til vægttab
Top 6 fitnessudstyr til vægttab

Instruktioner

Trin 1

Elastik

Det er et langt, bredt stykke latex, der kan bruges til at udøve forskellige muskelgrupper. Bælterne er ikke kun i forskellige farver, bredder og længder, men også designet til forskellige belastninger, for eksempel 5 eller 10 kg. Priserne i sportsbutikker starter i gennemsnit 500 rubler, og den mest budgetversion af et elastikbånd kan kun købes til 99 rubler til Fix Price.

Billede
Billede

Trin 2

Fitball

Et andet navn er en gymnastikbold. Det er en oppustet PVC-ballon. Det kan have både en glat og ribbet overflade, der er endda fitballs dækket af små pigge. Nogle modeller er også udstyret med et håndtag eller horn. Der er både børn og voksne fitballs - de varierer i størrelse. Den gennemsnitlige diameter på en fitball for en voksen er 65-75 cm. Afhængigt af modellen kan bolden modstå en belastning på 100 til 200 kg. Omkostninger - fra 500 rubler.

Billede
Billede

Trin 3

Sjippetov

Et alsidigt sportsudstyr, der ikke har behov for introduktion. Reb reb kan være lavet af PVC, læder eller stål. Der er springtov udstyret med en tæller. Pris afhængigt af model fra 200 rubler.

Billede
Billede

Trin 4

Hula Hup

Et andet navn er en bøjle. En anden populær sportsenhed, den kan drejes ikke kun i taljen, men også på hofter, ben og endda arme. Til salg er der både lette og glatte hula-bøjler (normalt lavet af aluminium) og tunge "massage" -modeller udstyret med pigge eller buler. For begyndere er det bedst at starte med den første mulighed. Pris - fra 200 rubler.

Billede
Billede

Trin 5

Håndvægte

Håndvægten er måske det mest berømte og udbredte fitnessudstyr. Oftest er håndvægte lavet af metal, og de kan have en gummi- eller vinylbelægning ovenpå. Der er også syntetiske gummihåndvægte - de er praktiske til at udføre øvelser, hvor håndvægten skal fastspændes med dine knæ.

Billede
Billede

Trin 6

Gymnastikpind

Et meget simpelt sportsudstyr, nogle gange kan det udstyres med modstandsbånd. En særskilt type gymnastikpind skelnes også - en bodybar, dette er et vægtet metalprojektil, hvis vægt kan variere afhængigt af modellen. Omkostninger - fra 150 rubler til de enkleste og letteste gymnastikpinde og op til flere tusinde rubler til bodybars.

Anbefalede: