Top 5 Rigeste Fodboldklubber I Verden

Top 5 Rigeste Fodboldklubber I Verden
Top 5 Rigeste Fodboldklubber I Verden

Video: Top 5 Rigeste Fodboldklubber I Verden

Video: Top 5 Rigeste Fodboldklubber I Verden
Video: DE 10 RIGESTE FODBOLD KLUBBER I VERDEN 2024, Kan
Anonim

Fodbold er en af de mest populære sportsgrene i verden. Dette vidunderlige spil inspirerer millioner af fans over hele verden. Mange hold har spredt fodboldstjerner i deres rækker. Alt dette skyldes klubbernes store budget. Der er fem af de rigeste fodboldhold i verden.

Top 5 rigeste fodboldklubber i verden
Top 5 rigeste fodboldklubber i verden

Ifølge det samlede klubbudget besættes femtepladsen af holdet, som i øjeblikket ejes af Roman Abramovich. London Chelsea Club har et samlet budget på $ 427,5 millioner. Dette hold har længe været medlem af de øverste engelske fodboldklubber. Derudover er Chelsea også konkurrencedygtige i Europa, da de har råd til at have mange gode spillere i deres hold.

På fjerde plads i placeringen af de rigeste fodboldklubber i verden ligger Bayern München. Holdets budget er $ 488,2 millioner. Dette er en af de mest tildelte klubber i Tyskland. I 2013 blev München-holdet det bedste hold i Europa og vandt det mest hæderlige trofæ - UEFA Champions Cup. Holdet er sponsoreret af Deutsche Telekom AG.

De tre ledere i placeringen af de rigeste klubber åbnes af Manchester United med et samlet budget på 524,6 millioner dollars. I øjeblikket oplever den engelske klub problemer i forestillinger ikke kun på den europæiske, men også på den engelske arena. Dette forhindrer dog ikke klubben i at tiltrække mange titelspillere til sine rækker. Falcao og Di Maria skiller sig ud blandt Manchester Uniteds seneste opkøb.

Andenpladsen i vores placering besættes af den spanske "Barcelona". Det samlede budget for dette hold er $ 640 millioner. I flere år holdt Barça baren i verdensfodbold som det bedste hold. På nuværende tidspunkt viser den spanske klub ikke længere så stor styrke. Det er dog farverne i Barcelona, der er beskyttet af en af de dyreste spillere i verden - Lionel Messi.

Den rigeste fodboldklub i verden er et andet spansk hold. Real Madrid har et budget på $ 679,2 millioner. Det er denne klub, der i øjeblikket er den nuværende indehaver af UEFA Champions Cup. Sammensætningen af dette hold kan med sikkerhed kaldes verdens fodboldhold. Fodboldklubben tjener årligt omkring 200 millioner dollars.

Anbefalede: