Hvor Mange Fodboldklubber Er Der I London

Indholdsfortegnelse:

Hvor Mange Fodboldklubber Er Der I London
Hvor Mange Fodboldklubber Er Der I London

Video: Hvor Mange Fodboldklubber Er Der I London

Video: Hvor Mange Fodboldklubber Er Der I London
Video: Андрей Шевченко - как живет главный тренер сборной Украины и сколько он зарабатывает 2024, April
Anonim

Den engelske fodbold Premier League er den mest berømte og rentable i fodboldens verden. Hendes indkomst for 2013 beløb sig til $ 4, 2 mia. Klubberne fra Manchester, London og Liverpool konkurrerer traditionelt om mesterskabet. London-hold får mest opmærksomhed fra offentligheden på grund af den britiske hovedstads fremtrædende plads.

Hvor mange fodboldklubber er der i London
Hvor mange fodboldklubber er der i London

Lad os først tale om de mest betydningsfulde fodboldklubber i London, som regelmæssigt deltager i mesterskabet. Det handler om Arsenal og Chelsea.

Arsenal

Fans kalder holdet Gunners, Gunners. T-shirts i rød, langvarig sponsorkontrakt - Fly Emyreits, hvorefter klubbens arena er opkaldt.

Holdets vigtigste præstationer er relateret til dets nuværende træner, Arsene Wenger, der formåede at genoplive klubben efter en lang dvale. Under ham blev mesterskabet opnået, de bedste målscorere i Arsenal blev lederne af England mesterskabet i antallet af scorede mål (Robin van Persie, Thierry Henry).

Arsene Wenger bruger aktivt unge spillere, klubben sælger aktivt de mest talentfulde af dem. Overførsler er Arsenals vigtigste indtægtskilde. En af de mest berømte fodboldspillere i Rusland, nu en Zenit-spiller, Andrei Arshavin, spillede for Gunners.

Chelsea

Alternative navne er blå, aristokrater. Selvom den britiske hovedstad har et uafhængigt Chelsea-distrikt, ligger stadionet og træningsbasen i et andet område i London.

Holdet forbinder de største succeser med sin ejer - den russiske milliardær Roman Abramovich. Efter at være blevet ejer af Chelsea, har vores landsmand afsat hundreder af millioner af pund til at købe dyre spillere. Først var der intet resultat - dyre stjerner kunne ikke spille. Derefter inviterede Abramovich den ambitiøse portugisiske Jose Mourinho til stillingen som træner, der hurtigt lagde et holdkamp. Med ham vandt aristokraterne to gange det engelske mesterskab, Cupen, landets Super Cup og nåede Champions League-finalen.

I sæsonen 2011-2012 vandt Chelsea Champions League under midlertidig træner Roberto Di Matteo. Holdet forkynder magt, hurtigt spil for resultater med brug af tekniske kunstnere.

Den tidligere kaptajn på det russiske landshold, Alexei Smertin, blev mester i England med Chelsea

Andre klubber

Selvfølgelig er det svært at konkurrere med de ovennævnte TOP-hold med hensyn til budgetter, spil og popularitet for alle andre klubber.

Londoners evige rivaler i Premier League er holdene fra Manchester: Manchester United og Manchester City.

Fire andre London-hold spiller regelmæssigt i Premier League: Crystal Palace, West Ham, Fulton og Tottenham. De sidste to er bedre kendt, vores berømte angriber Roman Pavlyuchenko spillede i lang tid for Tottenham.

Anbefalede: