De Smukkeste Volleyballspillere I Verden: Liste

Indholdsfortegnelse:

De Smukkeste Volleyballspillere I Verden: Liste
De Smukkeste Volleyballspillere I Verden: Liste

Video: De Smukkeste Volleyballspillere I Verden: Liste

Video: De Smukkeste Volleyballspillere I Verden: Liste
Video: Kaptein Sabeltanns Verden - masse nytt - enda større! | Kaptein Sabeltann | Dyreparken 2023, Oktober
Anonim

Volleyball blev opfundet i 1895 som et spil til underholdning og velvære for middelaldrende forretningsmænd. Men de enkle regler og evnen til at spille det overalt gjorde dette spil meget udbredt over hele verden. I dag er volleyball for kvinder en af de mest populære olympiske discipliner, da hold af slanke piger, der kaster bolden kraftigt over nettet, er et attraktivt og levende syn.

De smukkeste volleyballspillere i verden: liste
De smukkeste volleyballspillere i verden: liste

I slutningen af det 19. århundrede kom William J. Morgan, en fysisk lærer fra en lille by i Massachusetts, med et sjovt holdboldspil, der hurtigt blev populært hos mange. Især publikum tiltrækkes af kvinders volleyball - et lyst, interessant show, der har sine egne stjerner, piger, der ikke er ringere i skønhed end de bedste modeller i verden.

Jacqueline Carvalho

Sultry Brazilian Jacqueline blev født i byen Recife i 1983. I sin ungdom var pigen kompleks på grund af sin højde (Carvalhos højde er 186 cm), men hun befandt sig hurtigt i sport og steg til de meget højder i den.

Billede
Billede

Volleyballspilleren Jacqueline, som er høj i enhver forstand, blev en mester i 29. og 30. Olympiade, tog sølv to gange i verdensmesterskabet og holdt Grand Prix-cupen i hænderne tre gange. Den berømte, højt betalte og gentagne gange anerkendt som en af de mest sexede kvinder, drømte Jacqueline i sit hjerte altid om et stille familieliv, og i 2009 giftede hun sig med sin elsker Murilo Enders, den store spiller i det brasilianske volleyballhold.

I 2013 glædede berømte volleyballspillere deres fans med gode nyheder - de havde en søn. Jacqueline forsøgte at forlade sin karriere af hensyn til familien, men kunne ikke forlade sin yndlingssport, selvom volleyballspilleren ikke var let at komme sig efter fødslen og vende tilbage til holdet.

Winifer Fernandez

Fernandez (Winifer Fernandez) er en smuk volleyballspiller fra Den Dominikanske Republik, der blev populær på Internettet takket være sin fan, der samlede de mest pikante øjeblikke af pigens forestillinger i et klip, som han sendte på YouTube. I løbet af to uger, en beskeden og kort for professionel volleyball (kun 169 cm høj), blev pigen en stjerne, en artikel om hende dukkede op på Wikipedia, og alle sider med sport og fanpublikationer blev fyldt med hendes fotos.

Winifer blev født i 1995 og spiller på landsholdet i hendes republik. Hun har spillet volleyball siden barndommen og har optjent sin første medalje i en alder af femten år. Men i verdenssport var Fernandez ikke særlig udmærket, hendes biografi inkluderer ikke specielle præstationer, men hun hjalp støt sit hold med at gøre gode fremskridt i verdensmesterskaber, hendes rolle er en libero (gratis spiller).

Billede
Billede

I 2014 blev hun "årets volleyballspiller", og i 2017 blev hun efter den berømte video udnævnt til en af de mest sexede volleyballspillere i verden, som pigen forklarede, at komplimenter er behagelige, men hun foretrækker at være husket for hendes sportspræstationer. Imidlertid demonstrerer hun villigt sin smukke krop på sin personlige Instagram. Pigens personlige liv er en hemmelighed, hun elsker selv anime og kommunikerer villigt med sine fans på sociale netværk.

Martina Guigi

Martina Guigi er en høj smuk volleyballspiller fra Italien, født i 1984. Pigens højde er 187 centimeter, og hun er ikke kun en af de smukkeste volleyballspillere i verden, men også en vidunderlig professionel. Hun spiller som en middelblokker og vandt det europæiske kvindelige volleyballmesterskab.

Billede
Billede

I 2018 giftede hun sig med sin elskede Mitar. Mitar Djuric er en af de 10 bedste volleyballspillere og er en serb af græsk herkomst. Guigi lægger konstant et billede af sin kærlighed på Instagram - volleyball og hendes mand, en berømt volleyballspiller, elsker søde familiebaggrunde, elsker at rejse.

Sheila Castro

Denne smukke brasilianske volleyballspiller, hvis højde er 188 centimeter, er en af de højeste og smukkeste atleter i verden. Hun spiller som en angriber, debuterede i 1997 og er en af de mest titlerede og højt betalte personer i volleyball. Hun har modtaget over et halvt dusin MVP-turneringer i hele sin karriere.

Billede
Billede

Samtidig glemmer Sheila ikke sig selv, hun tøver ikke med at deltage i de mest oprigtige fotoshoot og derved konstant opretholder sin status som en seksuel idol for sport. Hun blev gift i 2013 og har i dag afbrudt sin karriere på grund af tvillinger. Hendes børn, hvis fotos kan ses på Instagram-siden, ligner meget deres far, atleten Brenno Blasioli.

Jovana Brakocevic

Angriberen for landsholdet, den bedste volleyballspiller i europamesterskabet i 2011, sølvmedaljen fra de olympiske lege i 2016, guldmedaljen i Champions League - alt dette om Jovana Brakocevic, der blev født i Serbien til en sportsfamilie i 1988. Pigens højde er 196 centimeter, og indtil 2015 spillede hun aktivt i kampene for sit hold (Baku "Azeryola") og for landsholdet.

Billede
Billede

I 2014 giftede pigen sig med en forretningsmand fra Italien, Marcelo Canziana, og fødte et år senere sin elskede søn, hvilket midlertidigt afbrød sin karriere.

Selvfølgelig er dette ikke en komplet liste over smukke kvinder i verdensvolleyball. Du kan huske Katerina Skavronskaya fra Polen, brasilianske Marie Paraiba, amerikanske Jennifer Kessi og mange andre. Nye stjerner vises konstant i sportshorisonten, og vurderingen af de "mest sexede volleyballspillere" opdateres nu og da.

Russiske volleyballspillere

Billede
Billede

Ksenia Parubets er en af de lyseste stjerner i national volleyball, en indfødt i Jekaterinburg, der spiller for landsholdet. Pigen er 183 cm høj, hun er sportsmester, og hendes fotografier vises konstant på siderne i sportspublikationer. Ksenia er utvetydigt anerkendt som en af de mest attraktive piger i volleyball. I sit personlige liv er volleyballspilleren også en succes - i 2016 giftede hun sig med sin elskede Ruslan, hvis identitet forbliver en hemmelighed, og det var da, at hun skiftede sit efternavn fra Ilchenko til Parubets. Ksenia elsker beachvolley og rejser.

Billede
Billede

Alisa Manenok er en anden anerkendt skønhed ved volleyball, en klassisk blondine med en højde på 182 cm, født i 1995. Sandt nok kan pigen ikke prale af en seriøs biografi inden for sport, men i sin "sparegris" er den prestigefyldte titel i 2016, modtaget ved en international skønhedskonkurrence. Siden barndommen har Alisa været involveret i sport og modellering, hvor hun bestræber sig på at bevare sin form og altid glæder sine fans med oprigtige fotoshoot, ofte i sportslige omgivelser.

Billede
Billede

Yana Shcherban er en populær russisk volleyballspiller, hvis fotos konstant vises på sociale netværk i badedragter. Pigen elsker rejser og let tøj, understreger konstant hendes kvindelighed. Og på samme tid er Yana en beæret mester inden for sport og af international klasse, på hendes konto er der mange højt profilerede sejre og præstationer. Fans kalder hende "drømmevolleyballspiller", dedikerer sange og digte til hende. Yana har endnu ikke erhvervet mand og børn, pigen mener, at alt er fremad. Forresten er den sport, som Yana er fan af, synkroniseret svømning. Den smukke volleyballspiller elsker bjergene og havet, film og musik og selvfølgelig hendes fans.

Billede
Billede

Sana Anarkulova er en smuk kasakhisk kvinde, en beskeden og sød pige fra Ural "Grace", en berømt volleyballklub. Sana blev født i 1989, hun har været involveret i sport siden barndommen, men hun lægger også stor vægt på selvudvikling og holder aldrig op med at studere - nu er hun studerende ved Transportakademiet. Nogle gange synger hun på scenen - en smuk volleyballspiller har en vidunderlig stemme. Sana mødte sin mand Medet Anarkulov, en populær volleyballspiller, under præsidentens cup. Han spillede et år på landsholdet og led af en knæskade, der sluttede hans karriere. Men han fandt sin kærlighed, og i dag betragter begge atleter deres familie og fødslen af en søn som deres vigtigste bedrift i livet.

Listen over de smukkeste russiske volleyballspillere er selvfølgelig ikke begrænset til disse få navne. Charmerende Julia Podskalnaya, feminin Elena Godina, yndefuld Irina Fetisova, yndefuld Natalya Grebneva og mange andre fortjener de mest oprigtige komplimenter, der giver sport hele deres tid og samtidig forbliver smukke kvinder, der kan inspirere deres fans til høje præstationer.

Anbefalede: