Hvad Er Intervaltræning

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Intervaltræning
Hvad Er Intervaltræning

Video: Hvad Er Intervaltræning

Video: Hvad Er Intervaltræning
Video: Intervaltræning - tips u0026 tricks #116 2024, Kan
Anonim

I øjeblikket er intervaltræningsmetoden blevet meget populær blandt dem, der forsøger at tabe sig på kort tid. Imidlertid blev denne teknik oprindeligt brugt af atleter som forberedelse til seriøse konkurrencer.

Intervalltræning
Intervalltræning

Instruktioner

Trin 1

Princippet om interval træning kombinerer vekslen mellem en tilstand af hvile og aktiv fysisk aktivitet. I dette tilfælde kan du vælge den type sport efter eget valg - fitness, løbebånd, svømning, løb. Hovedmålet med interval træning er ikke at forbrænde overskydende kalorier, men at træne kroppen, så fedt ikke akkumuleres selv i perioder med ikke-fysisk aktivitet.

Trin 2

Ifølge eksperter giver intervaltræning flere gange flere fordele end regelmæssig træning i fitnesscentre. Denne funktion fremgår af adskillige undersøgelser. For eksempel blev der udført et eksperiment i et af fitnesscentre, hvilket viste, at kvinder slipper ekstra pund meget hurtigere ved at gå i sport to til tre gange om ugen end det retfærdige køn, der besøger gymnastiksalen hver dag.

Trin 3

Komplekset med intervaltræning inkluderer flere faser. Undervisningen begynder med en opvarmning, hvorefter kroppen får fysisk aktivitet i flere minutter. Aktivitet erstattes af den samme hviletid, hvorefter belastningen øges. I løbet af en lektion veksles disse teknikker flere gange. Belastningen stiger konstant.

Trin 4

Den største ulempe ved intervaltræningsmetoden er behovet for meget tålmodighed. Træthed i dette tilfælde er flere gange højere end resultatet af almindelig sport. Derudover har denne metode nogle begrænsninger relateret til menneskers sundhed. Intervalltræning anbefales kategorisk ikke til mennesker med sygdomme i det kardiovaskulære system og fordøjelsesorganer.

Anbefalede: