Hvordan Schweiz Spillede På FIFA World Cup

Hvordan Schweiz Spillede På FIFA World Cup
Hvordan Schweiz Spillede På FIFA World Cup

Video: Hvordan Schweiz Spillede På FIFA World Cup

Video: Hvordan Schweiz Spillede På FIFA World Cup
Video: European Play-off Draw & Intercontinental Play-off Draw | FIFA World Cup Qatar 2022 2024, Kan
Anonim

Til FIFA verdensmesterskabet i Brasilien i 2014 har schweizerne en meget høj og konkurrencedygtig liste over fodboldspillere, der spiller i mange af Europas førende klubber. Derfor håbede fans fra det schweiziske landshold på en succesrig præstation af deres hold i turneringen.

Hvordan Schweiz spillede på FIFA World Cup 2014
Hvordan Schweiz spillede på FIFA World Cup 2014

Uafgjort til verdensmesterskabet i 2014 gav de schweiziske fans særlige håb. De schweiziske fodboldspillere er i en af de svageste grupper i mesterskabet (kvartet E). Riverne på det schweiziske landshold i de første tre kampe i turneringen var ecuadorianere, franske og honduranere.

Den schweiziske landsholds første kamp mod det ecuadorianske hold var meget vigtig. Europæerne viste ganske interessant fodbold. Derudover viste de schweiziske fodboldspillere en vilje til at vinde og en sporty karakter. Dette var en af de første villige sejre i turneringen. Schweiz, der tabte i løbet af kampen, overspilte rivalerne med en score på 2 - 1. Det vindende mål blev allerede scoret i det sidste angreb fra de schweiziske fodboldspillere.

De schweiziske spillere kan ikke gøre krav på den anden kamp som et aktiv. Så de tabte knusende til det franske landshold 2 - 5. Samtidig var de schweiziske spillere underordnet i løbet af mødet med fem mål. Imidlertid holdt dette nederlag chancerne for at nå slutspillet. Schweiz i den sidste kamp i gruppespillet måtte slå Honduras.

Schweizerne klarede sig uden problemer med Honduranerne. Shakiri blinkede sin dygtighed i dette møde, der scorede et hattrick. Schweiz 'sikre 3 - 0-sejr fra andenpladsen i gruppe E fører europæerne til slutspillet.

I 1/8 finalen mødtes Schweiz med det argentinske landshold. Først i anden overarbejde lykkedes det de fremtidige mesterskabsfinalister at score det eneste mål i spillet. Imidlertid kunne schweizeren vinde tilbage. Der var en god chance, men i en af episoderne reddede baren Argentina i de sidste minutter af ekstra tid.

Det sidste nederlag i Schweiz i 1/8 finalen oprørte spillerne. Allerede nu betragtes holdets samlede præstation i turneringen som værdig. Fans elskede udførelsen af det schweiziske landshold. I nogle kampe viste europæerne fodbold af meget høj kvalitet.

Anbefalede: