FIFA World Cup: Hvordan Var Spillet Schweiz - Ecuador

Den 15. juni gik kvartettens hold ind i kampen ved verdensmesterskabet. I den første kamp i gruppen i hovedstaden i Brasilien på stadion opkaldt efter den store angriber Garrinchi, fandt en kamp sted mellem landsholdet i Schweiz og Ecuador.

gruppa_mundiala

Før mødets start blev europæerne betragtet som favoritter ud fra det synspunkt, at deres liste ser mere magtfuld ud i navnet. Schweizerne har flere anerkendte ledere, der spiller for de bedste klubber i Italien og andre hold i Europa. Men ecuadorianerne inkluderede også legionærer fra Europa. Kampen viste sig at være meget stædig.

Første halvdel blev husket for et lige spil, men scoren blev åbnet af ecuadorianerne. Efter dødbold fra venstre flanke gik et indlæg ind i Schweiz 'straffesparksområde, som endte med et mål. I det 22. minut headede Antonio Valencia bolden i nettet. Den første halvdel af mødet sluttede med en minimal fordel for sydamerikanerne.

Det skal bemærkes, at begge hold forsøgte at finde lykke ved fjendens mål med langskud. Flere gange skød schweiziske spillere farligt uden for feltet.

Anden halvdel begyndte livlig. I 47 minutter efter hjørnet udligner Schweiz scoren. Mahmedi sender bolden i Ecuadorianernes mål, hvilket gør scoren lig.

Fra midten af anden halvdel var indtrykket, at schweizerne er fysisk stærkere. I det 70. minut lavede europæerne endda et mål. Dommeren annullerede imidlertid målet på grund af en offside position.

Kampens afslutning viste sig at være fascinerende. Hvert hold forsøgte at få sejren i de sidste minutter. Ecuadorianerne i deres sidste angreb kunne have scoret bolden, men brugte ikke øjeblikket, hvilket førte til schweizernes modangreb. 20 sekunder inden kampens afslutning kørte den schweiziske Seferovic bolden i målet til Ecuador. Europæerne vinder 2 - 1 og snupper tre point i de sidste sekunder af mødet.

Mens verdensmesterskabet præsenterer publikum for kompromisløse kampe. Mødet under gennemgang var ingen undtagelse.