Hvem Blev Den Bedste Fodboldspiller I Verden I 2020

Indholdsfortegnelse:

Hvem Blev Den Bedste Fodboldspiller I Verden I 2020
Hvem Blev Den Bedste Fodboldspiller I Verden I 2020

Video: Hvem Blev Den Bedste Fodboldspiller I Verden I 2020

Video: Hvem Blev Den Bedste Fodboldspiller I Verden I 2020
Video: TOP 10 RIGESTE FODBOLDSPILLERE 2019 2023, Marts
Anonim

Den 17. december 2020 blev den bedste fodboldspiller i verden ifølge FIFA annonceret. Prisoverrækkelsen blev afholdt online på grund af coronaviruspandemien. Tre spillere konkurrerede om prisen: Lionel Messi, Robert Lewandowski og Cristiano Ronaldo.

Hvem blev den bedste fodboldspiller i verden i 2020
Hvem blev den bedste fodboldspiller i verden i 2020

De vigtigste kandidater

Lionel Messi og Cristiano Ronaldo har gentagne gange vundet The Best FIFA Football Awards. Siden 2008 gik prisen til den ene eller den anden. Først i 2018 blev den tildelt kroaten Luka Modric, der viste sig fremragende under verdensmesterskabet i Rusland. Polen Robert Lewandowski var aldrig engang blevet nomineret før.

Billede
Billede

Det er bemærkelsesværdigt, at alle tre nominerede allerede er over 30. Efter fodboldstandarder er dette allerede alderdom. Alder er dog endnu ikke blevet en alvorlig hindring for nogen af dem. Alle tre stormer portene til deres modstandere med misundelsesværdig succes. Den yngste af dem er Robert Lewandowski. Han er nu på toppen af sin fodboldkarriere.

Billede
Billede

Årets fodboldspiller

Robert Lewandowski blev udnævnt til den bedste. Valget af FIFA var i princippet forudsigeligt. I 2020 viste polakken sig virkelig på fodboldbanen og fortjente fuldt ud den prestigefyldte pris. Spillet med Ronaldo og Messi var meget mere beskedent. Som et resultat tog brasilianeren andenpladsen, og argentineren var tilfreds med den tredje.

Billede
Billede

FIFA udnævnte også den bedste målmand i 2020. Det var Manuel Neuer, Lewandowskis holdkammerat og målmand for det tyske landshold. Den bedste træner var Jurgen Klopp, der har stået i spidsen for det engelske Liverpool siden 2015.

Hurtig reference

Robert Lewandowski blev født den 21. august 1988 i Warszawa. På banen spiller han rollen som en angriber. Han begyndte sin professionelle karriere i den polske klub "Delta". På forskellige tidspunkter var han spiller fra Znich- og Lech-holdene. I 2010 flyttede Robert til nabolandet Tyskland, hvor han begyndte at spille for Borussia Dortmund. Efter at være blevet hovedscorer for sort-gule på kort tid tog Lewandowski den tyske cup, nåede Champions League-finalen og vandt Bundesliga to gange.

Billede
Billede

I 2014 sluttede Robert sig til Bayern München, hvor han stadig spiller. I 2020 vandt han med denne klub så mange som fem trofæer efter at have vundet Bundesliga, den tyske Cup og Super Cup, Champions League, UEFA Super Cup. I tre turneringer blev Lewandowski anerkendt som den bedste angriber. Han har scoret over 200 mål for Bayern München.

Den polske angriber for Bayern München Lewandowski vandt fem trofæer med klubben i 2020: sejr i den tyske Bundesliga, i den tyske cup, i Champions League såvel som i den tyske Super Cup og UEFA Super Cup. I de første tre listede turneringer blev fodboldspilleren topscorer. Derudover blev han i 2019/2020 sæsonen anerkendt som den bedste spiller i Europa.

Billede
Billede

Lewandowski spiller også for det polske landshold. I det er han ikke kun en nøglespiller, men også en kaptajn.

Populær af emne.