Sådan Kommer Du I Form Efter Fødslen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du I Form Efter Fødslen
Sådan Kommer Du I Form Efter Fødslen

Video: Sådan Kommer Du I Form Efter Fødslen

Video: Sådan Kommer Du I Form Efter Fødslen
Video: Kom i form efter fødslen 1 2024, Kan
Anonim

Nu er du endelig blevet en ung mor. Dette er utvivlsomt en meget glad begivenhed. Alt ser ud til at være i orden, men du bemærker, at du har fået en masse ekstra pund under graviditeten, og den engang ideelle figur har ikke længere det attraktive udseende. Hvad skal jeg gøre, og hvordan kan du bringe din krop tilbage til sin tidligere form? Du bør ikke blive deprimeret og nådesløst plage dig selv med udmattende kostvaner. For at gøre dette skal du blot overholde følgende anbefalinger:

Sådan kommer du i form efter fødslen
Sådan kommer du i form efter fødslen

Instruktioner

Trin 1

Ammer, hvis du har brystmælk, for når du fodrer, giver du din baby alle de værdifulde og nyttige næringsstoffer, der er nødvendige for at have et sundt immunsystem, og du mister også uden besvær ekstra kalorier hver dag.

Trin 2

Juster din sædvanlige diæt til at begynde med skal du stoppe gorging efter kl. 18 og hvis muligt reducere mængden af søde og stivelsesholdige fødevarer.

Prøv at spise supper, magert kød, bagte grøntsager, müsli og andre kaloriefattige fødevarer.

Drik masser af væsker, såsom grøn te med citron, for at slukke din tørst og tone hele din krop.

Trin 3

Gå mere med dit barn i den friske luft, det er ikke kun godt for dig, men også for din baby.

Bevæg dig selv når du lægger din baby i seng, fx dans, når du svinger ham i en klapvogn eller bassinet.

Trin 4

Begynd at spille sport, eller i det mindste lav en simpel øvelse med lidt motion, men dette gøres bedst efter et par måneder efter for at undgå alle mulige komplikationer.

Trin 5

Hold dig til en daglig rutine, det er især vigtigt at få nok søvn, da en person, der ikke får nok søvn, vil spise dobbelt så meget som en person, der har en god hvile og en god nats søvn.

Trin 6

Brug specielle cremer, der er designet til at fastgøre din hud.

Tag dig tid og sørg for at gå til en massage, der giver dig mulighed for at slappe af og konsolidere resultatet og endda rette det, du ikke selv har været i stand til, nemlig stramme din mave. Og det vigtigste i denne situation er at elske dig selv for den du er. Når alt kommer til alt er du glad for, at du er blevet mor, og en glad kvinde kan ikke være grim.

Anbefalede: