Sådan Reduceres Taljen Med Træning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Reduceres Taljen Med Træning
Sådan Reduceres Taljen Med Træning

Video: Sådan Reduceres Taljen Med Træning

Video: Sådan Reduceres Taljen Med Træning
Video: Получите меньшую талию и потеряйте жир живота через 14 дней! Домашняя тренировка 2024, April
Anonim

En kvinde kan have brede hofter, fulde ben og ikke store nok bryster, men det er manglen på en talje, der gør figuren akavet. For dem, der ikke har fået en slank krop af natur, er det nødvendigt at udføre taljeøvelser, der træner skrå presse og tværmuskel.

Sådan reduceres taljen med træning
Sådan reduceres taljen med træning

Instruktioner

Trin 1

For at reducere taljen med øvelser skal du være opmærksom på hele muskelkorsetten: sider, mave, nedre ryg. For at opnå optimale resultater, skal du lave forskellige crunches som en opvarmning og strække i slutningen af træningen.

Trin 2

Eksperter anbefaler at starte lektionen med bøjninger fremad og til siderne uden vægtning. Du kan også snurre hula-bøjlen i 10 minutter. Længere rotation af bøjlen i taljen er fyldt med komplikationer med nyrerne og mave-tarmkanalen.

Trin 3

Sørg for at pumpe dine mavemuskler mindst to gange om ugen, indtil musklerne begynder at brænde. Forøg belastningen på maveområdet gradvist og stræk efter træning.

Trin 4

Statiske taljeøvelser er meget effektive. Ud over de klassiske lige planker skal du udføre laterale dem: ligge på din side, læne dig på underarmen og placere den vinkelret på torsoen. Placer din anden hånd på dit bælte. Når du indånder, skal du trække din krop ind i en snor og hvile på ydersiden af din nederste fod. For at øge belastningen på de skrå mavemuskler kan du løfte et ben op. Træk vejret jævnt, mens du træner.

Trin 5

Lig på gulvet, bøj knæene vinkelret og læg dine skinneben parallelt med gulvet. Placer dine hænder under hovedet. Sænk knæene skiftevis til højre og til venstre for kroppen uden at løfte lænden ned fra gulvet.

Trin 6

Tag birkepositionen. Stræk armene ud og placer dem vinkelret på kroppen, håndfladerne ned. For balance skal du sprede dine ben med en slangebøsse. Drej langsomt din underkrop 90o. Hold stillingen så længe som muligt. Tag derefter igen en lige position, og gentag øvelsen i den anden retning.

Trin 7

Det er meget let at reducere taljen med yogaøvelser. En passende position er kobrapositionen. Liggende på din mave, placer dine håndflader nær brystet. Løft langsomt din overkrop ved hjælp af armene og bøjning. Stram dine gluten for at lindre stress på din nedre del af ryggen. Når du indånder, skal du dreje din krop 90o. Hold stillingen i 30 sekunder.

Trin 8

Kom ind i ploven. Stå på dine skuldre, stræk dine lige ben parallelt med gulvet og hvil tæerne på overfladen. Udånding bevæger dine ben og balder i små "trin" 45o til venstre og udfører vridning. Gå tilbage til startposition og gentag på den anden side.

Trin 9

Liggende på ryggen skal du placere dit højre ben bøjet i en ret vinkel på gulvet og trykke din fod fast mod overfladen. Placer din højre håndflade under dit hoved. Placer venstre ankel på højre lår, og sørg for, at knæet ser tydeligt ud til siden. Placer din venstre hånd parallelt med din krop, håndfladen op. Stram dine mavemuskler, og flyt dit bryst mod venstre knæ uden at bevæge din underkrop. Skift ben og gentag.

Anbefalede: