Sådan Reduceres Taljen Og Hofterne

Indholdsfortegnelse:

Sådan Reduceres Taljen Og Hofterne
Sådan Reduceres Taljen Og Hofterne

Video: Sådan Reduceres Taljen Og Hofterne

Video: Sådan Reduceres Taljen Og Hofterne
Video: 14-DAY Legs + Belly + Hips Challenge - Home Exercises 2023, Juni
Anonim

Mange piger og kvinder er ikke tilfredse med deres figur. De fleste har kæmpet nådesløst i årevis med fedtaflejringer i hofter og talje. Nogle af dem er meget bekymrede for, at de ikke har råd til at købe tøj efter den nyeste mode, da stramme rørbukser, leggings, blyant nederdele ikke ser meget attraktive ud på dem. Der er forskellige måder at reducere størrelsen på dine hofter og talje på. For at gøre dette skal du alvorligt tune ind, tro på dig selv og følge nogle enkle anbefalinger.

Sådan reduceres taljen og hofterne
Sådan reduceres taljen og hofterne

Instruktioner

Trin 1

Vælg en personlig diæt til dig selv ved hjælp af en diætist. Vælg frugt, rå grøntsager, kylling og fuldkornsbrød. Disse fødevarer indeholder en stor mængde kulhydrater og næsten intet fedt, som senere deponeres på kroppens problemområder. Drik mindst to liter mineralvand om dagen samt naturlig juice og grøn te.

Trin 2

Du kan reducere taljen med dans. Denne aktivitet er meget nyttig, behagelig og effektiv. Orientalsk dans betragtes som den mest vidunderlige måde at få en tynd talje på. Det er en glimrende erstatning for anti-cellulitemassage, gendanner elasticiteten i balderne, har en positiv effekt på kropsholdning og udvikler bemærkelsesværdig plasticitet. Du kan lære at danse alene hjemme.

Trin 3

Der er mange øvelser i taljen, det vigtigste er, at de skal udføres hver dag og med glæde. Rotationen af bøjlen hjælper meget godt. Denne øvelse hjælper med at gøre din talje tyndere og dine lårmuskler stærkere. Sæt dig ikke ét sted, bevæg dig mere og løb om morgenen.

Trin 4

Tilmeld dig yoga og gør det i halvanden time tre til fire gange om ugen. Kontakt din læge på forhånd, da overvægt kan være årsagen til enhver sygdom, hvor nogle yogaøvelser er strengt kontraindiceret. Vær tålmodig, fordi det første resultat ikke vises tidligere end om fire måneder.

Trin 5

Gå i gymnastiksalen mindst tre til fire gange om ugen. Forsøg samtidigt at engagere musklerne i ryg, underliv og hofter under træning, så vises resultatet meget hurtigere. Men det vigtigste er din holdning og regelmæssigheden af dine klasser. Forsømm ikke opvarmningen, det hjælper med at varme op leddene og musklerne og forhindre skader.

Populær af emne.