Sådan Reduceres Hofterne Med 2 Størrelser

Indholdsfortegnelse:

Sådan Reduceres Hofterne Med 2 Størrelser
Sådan Reduceres Hofterne Med 2 Størrelser

Video: Sådan Reduceres Hofterne Med 2 Størrelser

Video: Sådan Reduceres Hofterne Med 2 Størrelser
Video: Теплый, уютный и очень удобный женский кардиган на пуговицах спицами! Расчет на любой размер! Часть1 2024, April
Anonim

Om 2 måneder kan du tabe dig godt i hofterne. For at gøre dette skal du følge diætplanen, spise bestemte fødevarer og motionere. Dette kan gøres ikke kun i hallen, men også derhjemme.

Sådan reduceres hofterne med 2 størrelser
Sådan reduceres hofterne med 2 størrelser

Nødvendig

  • - sportsbeklædning
  • - tæppe;
  • - korrekt ernæring.

Instruktioner

Trin 1

Hvis du er fast besluttet på at tackle figuren, vil du reducere hoftevolumenet med 2 størrelser og derefter starte en notesbog. Her nedskriver du den mad, du spiste i løbet af dagen. Kalorieindholdet i den daglige diæt i de første to uger bør ikke overstige 1100 kalorier. Spis derefter i en halv måned, så dette tal ikke er mere end 1300 Kcal. Derefter igen 2 uger - 1100 og så videre. Normalt er 1-2 måneder nok til at nå det ønskede resultat.

Trin 2

Dette betyder ikke, at du efter at have tabt dig kan spise alt. Under tilegnelsen og yderligere vedligeholdelse af lårets slankhed skal du udelukke søde, stivelsesholdige fødevarer. Du kan undertiden inkludere pasta i kosten, så kun den laveste karakter. 1-2 skiver rugbrød er tilladt. Menuen skal hovedsageligt bestå af fisk, magert kød, kyllingebryst, grøntsager, brun ris. Kog eller lad dem simre. Lav salater af friske grøntsager, inkluder citrusfrugter i kosten. Spis 4-5 gange om dagen med pauser på 3-3,5 timer.

Trin 3

Fra drikkevarer, foretrækker grøn te og stadig mineralvand. Drik mindst to liter om dagen. Tag 100 gram rent vand før måltiderne, og afstå derefter fra at drikke i 30 minutter. Afstå fra at spise 3 timer før sengetid.

Trin 4

Kombineret med ordentlig ernæring kan motion hjælpe med at reducere dine hofter med to størrelser. De er enkle og lette at gøre. Det vigtigste er at øve mindst 3 gange om ugen.

Trin 5

Squats hjælper med at gøre dine hofter mere elastiske. Stå med ryggen mod væggen. Tage et åndedrag. Sænk dig langsomt ned og glid langs væggen. Når overbenene er i en 90 graders vinkel, skal du ånde ud og vende tilbage til startpositionen. Udfør øvelsen i 2 sæt 10-15 gange.

Trin 6

Læg dig ned på et tæppe. Bøj dit højre ben ved knæet, læg hendes fod på gulvet. Løft dit venstre ben, lav cirkulære bevægelser med det til højre og derefter til venstre. Træn 10 gange med hvert ben.

Trin 7

Sid på gulvet. Bøj dine albuer. Hjælp dig selv med dem, gå på din bagdel frem og tilbage, bevæg dig en meter frem og tilbage. Femten gentagelser i 2 løbet er nok.

Trin 8

Stå op, læg din højre fod på en støtte, hænderne på dit bælte. Forår på dit venstre ben. Så til højre. Gør dette 10 gange i 2 sæt. Antallet af gentagelser af den næste øvelse er det samme.

Trin 9

Stå med dine fødder skulderbredde fra hinanden, bøj dig ned, prøv at lægge håndfladerne på gulvet eller i det mindste røre ved det med fingerspidserne.

Trin 10

Dans hjælper med at reducere hofterne. Tænd for en brændende melodi, og flyt til rytmen i 5-15 minutter. Slap af, og dans derefter i samme tid. Lav disse "sjove pauser" i pauser, arbejde på din computer eller i tv-reklamer, når du ser et program eller en film.

Anbefalede: