Sådan Reduceres Din Talje Med En Bøjle

Indholdsfortegnelse:

Sådan Reduceres Din Talje Med En Bøjle
Sådan Reduceres Din Talje Med En Bøjle

Video: Sådan Reduceres Din Talje Med En Bøjle

Video: Sådan Reduceres Din Talje Med En Bøjle
Video: HJÆLP! JEG SKAL HAVE BØJLE PÅ! Gode tips og tricks! 2024, April
Anonim

En bøjle eller hulbøjle er en af de bedste måder at reducere din talje og give din mave en smuk form. Under træning med en bøjle fungerer de skrå mavemuskler, de er ansvarlige for tyndheden af taljen og skønheden i navleområdet.

Sådan reduceres din talje med en bøjle
Sådan reduceres din talje med en bøjle

Instruktioner

Trin 1

Før du begynder at træne, skal du vælge den rigtige ramme. Du kan se mange sorter i butikkerne, men for at reducere taljen er massage hula hoop, som har gummi "pigge" på den indvendige overflade, bedst egnet. En sådan bøjle tillader ikke kun at reducere centimeter omkring taljen, men toner også huden, strammer den og forbedrer farven. Ved at træne med en massagebøjle kan du glemme alt om problemer som løs hud på siderne og ryggen.

Trin 2

Hvis du er under 30 år gammel, er problemet med hængende hud sandsynligvis endnu ikke kendt for dig. I dette tilfælde kan du også dreje en almindelig metalbøjle. Men prøv ikke at købe den tungeste model med det samme. Det giver en ret høj belastning, som i første omgang bliver for høj: bøjlen efterlader endda blå mærker på huden, det vil være meget vanskeligt at vride den. Det er ideelt at starte med en ramme, der ikke vejer mere end 1 kg. Du kan købe en bøjle, hvis vægt kan justeres: Dette giver dig mulighed for at spare penge på sportsudstyr med en anden vægt i fremtiden.

Trin 3

Den første regel for effektiv ringtræning er regelmæssighed. Det er bedre at gøre det hver dag, hvis der ikke er en sådan mulighed - i det mindste hver anden dag. Husk, at taljen krymper med en hastighed, der er direkte proportional med antallet af træningsprogrammer. Den ideelle belastning med bøjlen ville være 25 minutters daglig vridning af bøjlen. Men ikke alle begyndere kan gøre dette, så du skal starte gradvist.

Trin 4

Startposition til vridning af bøjlen: fødderne er skulderbredde fra hinanden, bøjlen er i hænderne. Start det nu i enhver retning og drej yderligere, drej dine hofter. Prøv at holde din overkrop stille. Hold ryggen lige - det er meget vigtigt. Hovedarbejdet skal udføres af pressen og baldernes muskler. Efter at have vridet rammen et par minutter i den ene retning, skal du dreje den samme mængde i den anden. Så musklerne vil udvikle sig jævnt.

Trin 5

Først vil det være svært at dreje hula-bøjlen, den kan endda falde. Start med en 5 minutters træning på hver side dagligt. Forøg disse intervaller med et minut hver dag, indtil du er op til 12-15 minutter på hver side dagligt.

Trin 6

Du vil sandsynligvis bemærke den første effekt efter cirka to uger. På dette tidspunkt har du nået den ønskede varighed af træningen. Når lasten virker let nok for dig, kan du prøve at få en tungere bøjle.

Trin 7

Efter yderligere tre måneder bliver effekten af vridningen af bøjlen tydelig for alle omkring dig. Du kan gå ud over bare træning. Ved at ændre din diæt, tilføje flere grøntsager og proteinfødevarer og reducere mængden af fedt og let fordøjelige kulhydrater, kan du opnå effekten meget hurtigere.

Anbefalede: