Sådan Fjernes Mave Med En Bøjle

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Mave Med En Bøjle
Sådan Fjernes Mave Med En Bøjle

Video: Sådan Fjernes Mave Med En Bøjle

Video: Sådan Fjernes Mave Med En Bøjle
Video: HJÆLP! JEG SKAL HAVE BØJLE PÅ! Gode tips og tricks! 2024, April
Anonim

Hvis du ikke er fan af sæt af øvelser til pressen, men en smuk, tonet mave - åh, som du vil, er der en vej ud. Og enkelt. Du bliver nødt til at huske sådan en vidunderlig ting som børns spil. Som barn var det så sjovt at dreje bøjlen. Hun bragte en masse glæde, når det hver gang var muligt at stramme op til de eftertragtede to- og trecifrede tal.

Sådan fjernes mave med en bøjle
Sådan fjernes mave med en bøjle

Er det nødvendigt

Bøjle, systematisk tilgang

Instruktioner

Trin 1

Tro mig, nu kan det sjove i dine barndomsår ikke bringe mindre glæde. Charmen ved at dreje bøjlen ligger i, at du kan forbedre dig med det næsten overalt, hvor der er det nødvendige frie område med en radius på 3x3 meter. Du kan lave mad på samme tid, se en interessant film. Undskyldningen for, at du ikke har tid til at gå i gymnastiksalen, kan ikke længere bruges. Selv den mindste indsats fra din side vil være effektiv. Du bør dog ikke misbruge denne erklæring og bedrage dig selv. Hvis du allerede har besluttet at dreje bøjlen, skal du gøre det så effektivt som muligt i den brugte tid.

Trin 2

Nyt liv.

Køb en bøjle eller hulapup - som det kaldes i udlandet - fra en sportsudstyrsbutik eller online. Der er flere typer bøjler. Vælg den, der passer til den belastning, du regner med. Hoops er:

- letvægts plast og metal

- vægtet

- gymnastik

- massage

- fleksible. Sammenklappelige bøjler kan let transporteres, hule bøjler kan fyldes med sand for at øge belastningen.

Trin 3

Hvis du har problemer med ryggen og mavehulen, eller hvis du er en af de glade mødre, der lige har født, eller folk der er kloge med alderen, eller hvis du er i tvivl, skal du kontakte din læge. Begræns træning i kritiske dage. Uuddannede mennesker skal starte med lette belastninger (brug lette bøjler eller drej vægtede i en kort periode) og gradvist øge dem. Fokuser altid på, hvordan du har det.

Trin 4

Start med 5 minutter om dagen, øg dem efter et stykke tid til 30. Du kan dreje bøjlen i løbet af en træningsproces imellem øvelserne. Det vigtigste er øvelsens regelmæssighed. Daglig udførelse er påkrævet. Du bliver muligvis først nødt til at tvinge dig selv, men så bliver de en vane. Husk, tidligere indsats vil blive spildt, hvis der ikke er nogen regelmæssighed. Når du vrider rammen, skal du stramme mave- og rygmusklerne, så øvelsen bliver mere effektiv.

Trin 5

Massagebøjler er utvivlsomt mere effektive. Men først skal du være mere forsigtig med brugen af dem. Smerter og blå mærker er mulige, så brug dem ikke for meget. Drej disse bøjler kort, og bære et bælte eller sweater.

Trin 6

Vær mere opmærksom på din diæt. Din vægt afhænger af dit stofskifte. Sportsaktiviteter (inklusive ved hjælp af en bøjle) og den rigtige diæt vil fremskynde udvekslingen.

Anbefalede: