Sådan Træner Du Med En Bøjle

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du Med En Bøjle
Sådan Træner Du Med En Bøjle

Video: Sådan Træner Du Med En Bøjle

Video: Sådan Træner Du Med En Bøjle
Video: HVORFOR JEG HAR BØJLE PÅ 2024, Kan
Anonim

Rotationen af bøjlen, der ikke var i taljen i gamle tider, blev sidestillet med underholdning. Ifølge arkæologer begyndte folk at lave bøjler for 3 tusind år siden. For eksempel tørrede børn i Egypten vinstokken og vævede bøjler fra dem. I lang tid var dette emne simpelt sjovt, selvom der er tegn på, at gamle græske læger anbefalede roterende bøjler til overvægtige mennesker. Nu er denne vare blevet bredt tilgængelig og bruges i vid udstrækning til vægttab.

Sådan træner du med en bøjle
Sådan træner du med en bøjle

Instruktioner

Trin 1

For at resultatet skal være synligt efter 2 måneder, anbefales det at øve med bøjlen hver dag og mindst 20 minutter. Desuden skal den drejes både i den ene retning og i den anden. For at øge belastningen anbefales det at lægge vægte på benene og samle håndled eller bånd. Det anbefales at kombinere belastningen og træne både arme og skuldre og nakkeområdet.

Trin 2

Under træning med bøjle anbefales det at trække maven tilbage - dette øger træningens effektivitet. Selvom det er muligt at kombinere: enten dreje med maven trukket ind, så tværtimod med en afslappet. På trods af at der er mange tip til, hvordan man drejer rammen, vil ingen fortælle dig, hvordan du drejer den korrekt. Det vigtigste her er at holde projektilet i rotation så meget som muligt. For at gøre dette skal du have et udviklet vestibulært apparat. Og for at den kan udvikle sig, skal du bare dreje bøjlen og regelmæssigt.

Trin 3

Der er mange øvelser med bøjlen, så det er værd at dvæle ved nogle af de mest almindelige: Alternativ rotation. Så start med at dreje rammen i en retning først. Efter 3-5 omdrejninger skal du stoppe rammen og derefter dreje i den anden retning. Igen skal du dreje 3-5 og ændre retning. Og så foretag omkring 30 retningsændringer.

Trin 4

Rotation af bøjlen med lukkede ben. Sæt dine fødder sammen, drej bøjlen i den ene retning i et par minutter, hvorefter den samme tid i den anden retning. Afhængigt af hvordan dine ben er placeret, trænes visse muskler under rotation. Ved at ændre placeringen af dine ben kan du arbejde med et stort antal muskler. Når du er færdig med denne øvelse, kan du gå videre til den næste.

Trin 5

Spin med benene fra hinanden. Sæt fødderne i skulderbredde fra hinanden, drej bøjlen i hver retning i flere minutter. Placer derefter dine fødder lidt bredere end dine skuldre. Og jo bredere dine ben er fra hinanden, jo mere bliver dine bagdele involveret. Omvendt, jo smallere benene er fra hinanden, jo mere vil hofterne blive involveret. Drej rammen i hver retning, også i et par minutter.

Trin 6

Rotation af bøjlen kombineret med gang. Bare drej bøjlen og gå rundt i lokalet.

Anbefalede: