Hjælper En Bøjle Med Vægttab

Indholdsfortegnelse:

Hjælper En Bøjle Med Vægttab
Hjælper En Bøjle Med Vægttab

Video: Hjælper En Bøjle Med Vægttab

Video: Hjælper En Bøjle Med Vægttab
Video: Togskinner!! 😃🤐😱 // Vlog 2024, April
Anonim

Den gymnastiske bøjle, eller hula-bøjlen, er kendt for alle, er et effektivt middel til at få en hvepsemidje. Men ved hjælp af vridning af rammen kan du ikke kun rette et område af kroppen, men også opnå vægttab generelt.

Hjælper en bøjle med vægttab
Hjælper en bøjle med vægttab

Moderne hula-bøjler adskiller sig markant fra det sædvanlige gymnastikudstyr, som mange brugte i gymnasietimer. Disse er bøjler med massagekugler, vægte og mere. Det ukomplicerede design er populært, fordi det giver dig mulighed for at træne, når du vil. Mens rammen roterer, kan du tale i telefonen, lytte til din yndlingsmusik eller se en filmpremiere.

For at bruge en slankende ramme skal du overholde et antal regler. Først skal du finde ud af, om der er kontraindikationer for at træne. Disse kan være sygdomme i nyrerne, leveren, æggestokkene eller leddene. Det anbefales ikke at dreje bøjlen umiddelbart efter fødslen under graviditeten.

Fordele ved slankende med en bøjle

Der kræves ingen særlig træning for at bruge rammen som et vægttabsværktøj. Hvis du vil se effekten af træning i den nærmeste fremtid sammen med træning, er du nødt til at foretage justeringer af din diæt, der kombinerer rotation af hula-hoop med en anden type belastning.

I løbet af lektionen med bøjlen er det nødvendigt at holde rygmusklerne, pressen i spænding for at opnå det bedste resultat, de skal kun afslappes, når du stopper.

Under træning med en bøjle kan du miste unødvendige kalorier, forbedre kropsholdning og humør og gøre din talje tyndere. Du er nødt til at starte med en let opvarmning og gradvist øge hula-bøjlens vridningstid. For begyndere anbefales det at vælge en letvægtsversion af bøjlen, da du vænner dig til det, kan du skifte til en massage eller en tung. For at opnå vægttab skal du dreje rammen med uret, bevæge sig langsomt. Og selvfølgelig må vi ikke glemme træningens regelmæssighed.

Sådan taber du dig ved at dreje en bøjle

Ved en standard træning med en bøjle (30 minutter) kan en person, der taber sig, tabe op til 200 kcal. Hvis du komplicerer programmet, stiger antallet af tabte kalorier. Effektive øvelser med bøjle hjælper med at forbedre blodcirkulationen og metaboliske processer. Derudover bliver huden mere elastisk, taljen og hofterne modelleres. Ud over slankende virkning hjælper teknikken til at rotere bøjlen til at styrke det vestibulære apparat og muskler.

Det er nødvendigt at dreje en hula-hoop for vægttab dagligt uden at give dig selv aflad. Du bør ikke starte klassen umiddelbart efter at have spist, den optimale tid er en halv time før måltiderne eller en og en halv til to timer efter middagen.

Det er ikke værd at dreje en vægtet ramme mere end 20 minutter om dagen, især i starten kan belastningen være for stor.

Når du vælger en massagebøjle til vægttab, skal du ikke glemme at tage en tyk sweater eller kappe på for første gang, så blå mærker ikke forbliver på kroppen. Det er praktisk at bruge en hula hoop med en kaloritæller.

Anbefalede: