Hvilke øvelser Hjælper Med At Slippe Af Med Siderne

Indholdsfortegnelse:

Hvilke øvelser Hjælper Med At Slippe Af Med Siderne
Hvilke øvelser Hjælper Med At Slippe Af Med Siderne

Video: Hvilke øvelser Hjælper Med At Slippe Af Med Siderne

Video: Hvilke øvelser Hjælper Med At Slippe Af Med Siderne
Video: Øvelser mod svimmelhed pga. løse øresten i højre side (BPPV) 2024, April
Anonim

Meget ofte sker det sådan - benene er slanke, taljen er tynd, og hele udseendet er forkælet af fedtaflejringer på siderne. Det er næsten umuligt at eliminere denne gener med diæt. Derfor bør der udføres specielle øvelser for at stramme siderne.

Hvilke øvelser hjælper med at slippe af med siderne
Hvilke øvelser hjælper med at slippe af med siderne

Hele komplekset, der er oprettet for at fjerne siderne med øvelser, består af strækninger, kraftbelastninger og øvelser på fitball.

Elementær gymnastik

At strække din laterale abs hjælper med at fjerne overskydende kropsfedt og indsnævre din talje. Derudover spiller stretching rollen som en opvarmning.

Læn dig på dit venstre knæ og venstre håndflade. Ret dit højre ben ud og læg det til side, og stræk din lige højre arm i hovedets retning. Når du indånder, stræk langsomt dit højre ben og højre hånd på samme tid, og føl de laterale muskler strække sig.

Stå lige, fødder hoftebredde fra hinanden, hænderne bag dit hoved. Stræk din venstre albue til venstre og din højre hofte til højre. Fra siden skal kroppen ligne formen for bogstavet S. Hold stillingen i flere inhalationer og udåndinger.

Liggende på din højre side, støtte dit hoved med din hånd og spred dine ben, så de danner en vinkel på 45-60 grader. Løft dit højre ben til venstre. Gentag 20 gange for hver side.

Dumbbell Complex

For hurtigt og effektivt at fjerne siderne med øvelser, skal du bevæbne dig med ekstra udstyr. Tag håndvægte på 1-3 kg i hver hånd. Læn dig langsomt til højre, mens du løfter din venstre arm lodret. Gentag 10 gange på hver side.

Forbliv i startposition med armene nedad. Mens du laver en lateral bøjning, skal du samtidig skubbe den modsatte hånd fra håndvægtene på siden. Du kan også placere en håndvægt på din skulder og trække albuen mod toppen af dit hoved, når du vipper. Under disse øvelser skal du mærke spændingen i den skrå presses muskler.

Læn dig med den ene hånd på en væg eller et bord, tag den anden med en håndvægt og læg den på din skulder. Løft din hånd fra håndvægte op, stræk samtidig det lige ben med samme navn 45 grader tilbage. Prøv at mærke strækningen omkring din talje.

Munter fitball

Fitball gør øvelser til at stramme siderne ikke kun effektive, men også behagelige. Placer fitballen til højre for dig, stå på dit venstre knæ og placer dit udvidede lige ben på bolden. Placer din venstre hånd på din talje. Læn dig langsomt til højre og hold din underkrop godt på plads.

Liggende sidelæns på fitball, læn dig på gulvet med håndfladen med samme navn og læg foden med samme navn på kanten af sålen. Løft dit andet ben så højt som muligt.

Sid på ryggen, læg dine hænder under bagsiden af dit hoved, og dine skinneben på fitballen. Rul bolden langsomt fra side til side uden at bevæge din overkrop.

Anbefalede: