Hvilke øvelser Hjælper Med At Fjerne Fedt På Dine Knæ

Indholdsfortegnelse:

Hvilke øvelser Hjælper Med At Fjerne Fedt På Dine Knæ
Hvilke øvelser Hjælper Med At Fjerne Fedt På Dine Knæ

Video: Hvilke øvelser Hjælper Med At Fjerne Fedt På Dine Knæ

Video: Hvilke øvelser Hjælper Med At Fjerne Fedt På Dine Knæ
Video: Sådan laver du 5 øvelser for schlatter knæ 2024, Kan
Anonim

Speciel og regelmæssig træning hjælper med at gøre dine ben slanke, smukke og fit. Normalt trænes benene kun i problemområder, såsom det indre, ryg og laterale lår samt kalvene. På samme tid glemmer mange, at smukke mejslede knæ giver benene det endelige og attraktive billede.

Fjern fedt på knæene
Fjern fedt på knæene

Sæt med øvelser er meget let og tager ikke meget tid, men med regelmæssig og daglig træning kan et positivt resultat bemærkes om en uge.

Træn en

For at udføre den første øvelse skal du stå lige, fødderne skulderbredde fra hinanden. Vi bøjer vores ben let ved knæene og lægger hænderne på hofterne. Vi begynder at lave cirkulære øvelser med vores knæ, først indad 20 gange og derefter udad 20 gange.

Øvelse to

Udgangsposition er stående, fødderne sammen. Løft det højre ben bøjet ved knæet, og rette denne position. For at udføre uden at sænke benet begynder vi at rette og bøje det 20 gange. Derefter gentager vi øvelserne på venstre ben.

Øvelse tre

Vi står ved støtten, benene sammen, fødderne fra hinanden, som i pliepositionen. Vi står på tæerne, bøjer knæene let. Fra startpositionen begynder vi at bevæge bækken og bagdel 20 gange frem og tilbage. Ved den 20. udførelse trækker vi bækkenet så meget som muligt frem og dvæler i 10 sekunder. Efter at have gennemført det krævede beløb, går vi ned 5-10 cm nedenfor. Bøj dine knæ hårdere og gentag øvelserne 20 gange. Ved den 20. udførelse trækker vi bækkenet så meget som muligt frem og dvæler i 10 sekunder. Efter afslutningen sænker vi os yderligere 10 cm lavere og spreder knæene endnu mere, men samtidig opretholder vi fødderne og bevæges med bækkenet 20 gange. Ved den 20. udførelse trækker vi bækkenet så meget som muligt frem og dvæler i 10 sekunder.

Øvelse fire

Vi står oprejst, fødderne er skulderbredde fra hinanden, hæver sig på tæerne, bøjer knæene let. Vi begynder at udføre bækkenbevægelser så meget som muligt frem og tilbage 20 gange. Sidste gang trækker vi bækkenet fremad og dvæler i denne position i 10 sekunder. Derefter går vi ned og gentager 20 øvelser og glemmer ikke at rette bækkenet i 10 sekunder ved maksimal spænding. Efter at have afsluttet den anden tilgang, fortsætter vi til den tredje, vi går så meget ned som muligt og laver bevægelser med bækkenet frem og tilbage, i slutningen løser vi bækkenets position fremad og forbliver statisk i 10 sekunder.

På tidspunktet for den fjerde øvelse kan der forekomme en brændende fornemmelse i hestens område. Dette er normalt og godt, da det betyder, at du gør alt rigtigt.

Øvelse fem

Den sidste øvelse er næsten identisk med den tredje og fjerde. Men i dette tilfælde spreder vi vores ben brede, står på tæerne og bøjer vores knæ. Vi bevæger bækkenet 20 gange fremad og bagud, hvorefter vi holder os fast i 10 sekunder i positionen af bækkenets maksimale spænding foran.

Så går vi ned og gentager øvelserne og glemmer ikke det statiske i 10 sekunder. Den sidste tilgang skal være i maksimal muskelspænding. For at gøre dette skal du gå ned så lavt som muligt og foretage 20 bækkenbevægelser frem og tilbage. Og selvfølgelig, glem ikke at holde bækkenet foran i 10 sekunder. Nu ryster vi benene fra spænding og strækker benene let.

Anbefalede: