Sådan Fjernes Dine Knæ

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Dine Knæ
Sådan Fjernes Dine Knæ

Video: Sådan Fjernes Dine Knæ

Video: Sådan Fjernes Dine Knæ
Video: Væskeophobning fjernes i knæ med elastikbind 2024, April
Anonim

Hvad er der behov for for at reducere massive og velnærede knæ? Når alt kommer til alt, med lidt skarpe og smukke knæ ser benene meget attraktive og sexede ud. Nogle gange sker det, at knæene ikke adskiller sig ved nåde, selv med ret slanke ben, og for at målrettet reducere denne særlige del af kroppen bliver du nødt til at være opfindsomme! Så hvordan kan knæ reduceres?

Sådan fjernes dine knæ
Sådan fjernes dine knæ

Instruktioner

Trin 1

Manglende mobilitet og fravær af fysisk aktivitet bidrager ofte til aflejring af fedt i knæene. Dårlig cirkulation reducerer kroppens evne til at behandle og fordele fedt korrekt, dermed løse muskler og grimme aflejringer. Derfor - gå eller løbe i frisk luft, cykle eller træne på simulatoren hver uge ca. 2-3 gange. Almindelige gåture er langsommere, men ikke mindre effektive, og de påvirker hele figuren og benene generelt, hvilket gør deres form harmonisk og fit. At gå er også fantastisk til at forbrænde kalorier og styrke dine led. Så tag en tur i 30-40 minutter hver dag, hvilket desuden har en god effekt på dit humør.

Trin 2

Gør yoga - det strækker musklerne, mætter vævet med alle de nødvendige stoffer og udvikler musklerne. Start hver morgen med en 5-minutters strækning hver morgen: prøv bare at vippe hovedet så lavt som muligt op til dine fødder. Udfør denne øvelse så langsomt som muligt, og prøv at fokusere dine fornemmelser på den behagelige varme i musklerne og frigør smerten ved at slappe af. Denne øvelse giver ikke øjeblikkelige synlige resultater, men den starter transformationsprocesserne i muskler og led og udvikler dem perfekt.

Trin 3

Du kan også prøve følgende øvelse: sidde på en stol med en lige ryg, spænd dit ben ved foden, som om du laver en 90-graders vinkel med underbenet. Forsøg nu at løfte dit ben flere gange og kun trække knæmusklerne sammen. Prøv at engagere de øvre muskler, ikke de nedre ledbånd i knæ og hofte! Det kræver dygtighed og koncentration, men du vil snart få fat på det og føle dig godt om din krop. I den indledende fase skal du udføre denne øvelse først med det ene og derefter med det andet ben, men efter et stykke tid, med fokus på de nødvendige muskler, vil du være i stand til at udføre det med begge ben på én gang. Prøv at udføre 40 til 50 bevægelser i en tilgang.

Trin 4

Det er meget nyttigt at massere dine knæ med en hård vaskeklud og gnide i en fugtighedscreme under dit daglige brusebad, hvilket forbedrer blodcirkulationen og øger elasticiteten! Det hjælper også med at reducere subkutane aflejringer.

Anbefalede: