Sådan Gør Du Dine Knæ Slanke

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gør Du Dine Knæ Slanke
Sådan Gør Du Dine Knæ Slanke

Video: Sådan Gør Du Dine Knæ Slanke

Video: Sådan Gør Du Dine Knæ Slanke
Video: [Du kan tabe dig så smukt, at du dør] Stræk for at tabe dig bare ved at gøre dette 2024, Kan
Anonim

Ser du konstant på dine ben, men dine knæ forbliver stadig fulde, og det får din gang til at virke akavet? For at gå så smukt og let som muligt skal du vide, hvordan du gør dine knæ slanke og fit.

Sådan gør du dine knæ slanke
Sådan gør du dine knæ slanke

Instruktioner

Trin 1

For at dine knæ skal forblive smukke i lang tid og ikke ødelægge det generelle udseende på dine lange ben, skal du ikke være dovne og lave øvelser, der er specielt udvalgt til dem. Bøj knæene let sammen. Palmerne hviler på knæene. I denne position skal du dreje dine knæ i den ene eller den anden retning. Gentag det samme, men kun med let adskilte ben.

Trin 2

Stå ved støtten, løft det ene ben i ret vinkel, bøj det derefter og bøj det ved knæet flere gange. Gentag dette med det andet ben.

Trin 3

Udfør følgende øvelse ved supporten. Stig op på tæerne, først med to fødder og derefter igen på den ene og derefter på den anden. Du kan diversificere øvelsen ved specifikt at placere nogle nødvendige genstande derhjemme på et niveau over dit hoved og derefter stige på tæerne og få disse objekter.

Trin 4

Liggende øvelser for at strække hamstrings er også nyttige. Læg på ryggen, løft dine lige ben op 90 grader, vik armene omkring dem lige under knæet, og mens du trækker vejret ud, skal du prøve at trække mod dig i et par sekunder. Slap af og gentag flere gange.

Trin 5

Anti-cellulitecremer hjælper med at reducere rullerne på knæene. For at få en varig og god effekt af denne procedure skal du ikke glemme at pakke dine ben med plastfolie efter påføring af cremen.

Trin 6

Massér dine knæ hver dag for at forbedre cirkulationen og slippe af med overskydende kropsfedt hurtigere.

Anbefalede: