Sådan Fjernes Strækmærker På Dine Ben

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Strækmærker På Dine Ben
Sådan Fjernes Strækmærker På Dine Ben

Video: Sådan Fjernes Strækmærker På Dine Ben

Video: Sådan fjerne du strækmærker! 2022, December
Anonim

Strækmærker er hvide eller lyserøde ar på huden, der opstår under graviditet, pludselig vægtøgning og amning. Strækmærker på benene skyldes lav hudelasticitet og lavt vitaminindhold. Utvivlsomt drømmer hver kvinde om at se uimodståelig ud og have en fejlfri glat hud uden fejl. Men som du ved, er det næsten umuligt at slippe af med strækmærker helt.

Sådan fjernes strækmærker på dine ben
Sådan fjernes strækmærker på dine ben

Er det nødvendigt

  • 1) 1 tsk. mandelolie, 8 dråber rosmarinolie.
  • 2) Mumiyo, babycreme.
  • 3) 150 ml naturlig yoghurt, 1 spsk. l. mandelolie, citron.
  • 4) 1 spsk. sukker, 1 spsk. salt og 0,5 spsk. palmeolie.
  • 5) Æteriske olier.
  • 6) Grøn, blå og grå ler, flydende honning.

Instruktioner

Trin 1

Der er et populært middel til strækmærker med mandelolie. Bland en teskefuld mandelolie og otte dråber rosmarin æterisk olie. Bland grundigt og gnid ind i huden på benene, indtil strækmærkerne begynder at passere.

Trin 2

En bevist måde at slippe af med strækmærker ved hjælp af mumiyo. Opløs et gram mumiyo i en spiseskefuld varmt vand. Tilsæt 80 gram babycreme, bland grundigt og gnid en gang om måneden i problemområder. Opbevar den resulterende blanding i køleskabet, luk låget tæt.

Trin 3

Ved hjælp af skræl og skrubbe kan strækmærker udjævnes. Til dette har vi brug for 150 ml naturlig yoghurt og en spiseskefuld mandelolie. Vask citronen godt og rasp skallen af ​​en citron og bland med yoghurt og mandelolie. Påfør skrælning på strækmærker og masser forsigtigt i 20 minutter, skyl med varmt vand. Denne procedure skal udføres to gange om ugen. Ved hjælp af eksfoliering bliver strækmærker gradvist meget mindre.

Trin 4

Bland et glas sukker, et glas salt og 0,5 kopper palmeolie (du kan erstatte olivenolie). Bland alt grundigt, og påfør lidt af den resulterende skrubbe på problemområder og masser inden du tager et brusebad. Skyl derefter med varmt vand og påfør en nærende kropscreme. Efter en måned vil de første resultater være synlige - strækmærkerne bliver meget lettere og begynder at opløses. Fortsæt med at massere de steder, hvor strækmærkerne vises, og du opnår utvivlsomt et fremragende resultat.

Trin 5

For at slippe af med strækmærker på lårene skal du massere hver dag med æteriske olier - appelsin, hvedegræsolie, rosmarin og hasselnødolie. Bevægelser skal være blide uden stærk presning og strækning af huden.

Trin 6

Bland lige store mængder grønt, blåt og gråt ler. Tilsæt lidt flydende honning, indtil der dannes en homogen plastmasse. Påfør den resulterende masse på strækmærkerne, fix med en bandage og lad den stå natten over. Du skal udføre denne procedure hver dag, indtil strækmærker og ar forsvinder. Forbered en ny portion ler med honning hver dag.

Populær af emne.