Sådan Slipper Du Af Strækmærker Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slipper Du Af Strækmærker Derhjemme
Sådan Slipper Du Af Strækmærker Derhjemme

Video: Sådan Slipper Du Af Strækmærker Derhjemme

Video: Sådan Slipper Du Af Strækmærker Derhjemme
Video: Sådan slipper du af med røde og hvide strækmærker 2024, April
Anonim

Strækmærker eller striae dannes, når huden strækkes dramatisk (for eksempel en hurtig stigning i kropsvolumen under graviditet). Disse hvidlige eller lilla striber af bindevæv på lår, underliv og bryster kan ødelægge alles humør. Hvad hvis der er strækmærker på kroppen? Desværre kan kun en kirurg fjerne dem permanent, men du kan selv gøre dem næsten usynlige og hjemme.

Du kan slippe af med den tvivlsomme udsmykning i form af strækmærker med hjemmemetoder
Du kan slippe af med den tvivlsomme udsmykning i form af strækmærker med hjemmemetoder

Er det nødvendigt

  • - mumie tabletter
  • - kropscreme (enhver)
  • - nåletræsekstrakt
  • - æteriske olier af fennikel, lavendel, røgelse, mandarin, appelsin, grapefrugt, neroli;
  • - hvedekimolie
  • - malet kaffe;
  • - skat
  • - stivelse.

Instruktioner

Trin 1

Gå ned i vægt (selvfølgelig, hvis du er overvægtig). At tabe sig skal du selvfølgelig kompetent - ikke mere end 3-5 kg om måneden, der kombinerer kost og motion. Kaste disse ekstra pund vil hjælpe med at gøre strækmærker mindre mærkbare. Mens du taber dig, skal du naturligvis være meget omhyggelig med at opretholde hudens elasticitet og tone. Fodre det med cremer, forkæle med masker, indpakke, regelmæssigt rense døde celler med en skrubbe. Forresten er her en opskrift på en god krat: Bland et par spiseskefulde malet kaffe (groft malet!) Med en skefuld honning. Gnid blandingen over problemområder, og skyl derefter. Efter brug smør de behandlede dele af kroppen med en anti-cellulitecreme eller en essentiel oliesammensætning (10 gram olivenolie, 10 dråber hver med fennikel-, appelsin- og grapefrugtolier).

Trin 2

Tag specielle bade for at slippe af med strækmærker. Stivelsesbadet har vist sig godt. Rør 0,5 kg stivelse i 3 liter koldt vand og hæld denne blanding i badet. Tag et bad i 15 minutter. Pine-ekstraktbad (1 håndfuld) er også et fremragende middel til strækmærker.

Trin 3

Smør strækmærker med mumie creme dagligt. Forbered cremen selv. Teknologi: smid 1-2 tabletter mumie i en del af en almindelig kropscreme (hvis du har kapsler, hæld deres indhold i cremen) og vent på, at mumien er opløst. Dette kan tage et stykke tid, omrør cremen og påfør strækmærker. Du vil se de første resultater om to uger. Af den måde hjælper den samme opskrift med at slippe af med tynde ar.

Trin 4

En anden opskrift på strækmærker er en blanding af æteriske olier, som skal gnides i problemområder hver dag efter et brusebad. Til blandingen skal du tage 2 dråber hver af røgelse, lavendel og neroli (appelsinblomst) olier og omrøre. Æteriske olier kan hjælpe med at behandle strækmærker på din mave. Forbered en massageblanding, og brug den til at massere din mave dagligt. Bland opskrift: For 50 dråber baseolie (det er bedre at tage hvedekimolie), tag 2 dråber mandarin, neroli, æteriske lavendelolier og bland grundigt. Massageolien er klar.

Anbefalede: