Sådan Slipper Du Af Maven Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slipper Du Af Maven Derhjemme
Sådan Slipper Du Af Maven Derhjemme

Video: Sådan Slipper Du Af Maven Derhjemme

Video: Sådan slipper du af med mavefedt og væskeophobninger (plus en opskrift!) 2022, December
Anonim

En gemt mave er en drøm for enhver kvinde, desuden er den ret gennemførlig. Elastiske og trænede mavemuskler ser ikke kun smukke ud, men understøtter også det velkoordinerede arbejde med indre organer. Det er nok at have tålmodighed og lidt tid til at bruge på at tage sig af dit eget udseende og dit helbred. Problemet med at slippe af med overskydende fedt i taljen og underlivet skal behandles grundigt.

Flad din mave med mavetræning
Flad din mave med mavetræning

Er det nødvendigt

Sportsmåtte, honning, tør sennep, folie, baldrianrod, kamille, brusebad

Instruktioner

Trin 1

Flad din mave med mavemuskeltræning.

Læg på gulvet. Bøj dine ben ved knæene. Lås hænderne bag på hovedet. Løft dit hoved og skuldre fra gulvet. Løft ikke skulderbladene fra gulvet. Stræk skuldrene til dine bøjede ben med en lille svingende amplitude. Hold i denne position i 1 minut. Slap af.

Udgangsposition, liggende på ryggen. Forlæng et ben op. Stræk skuldrene til det hævede ben. Efter et minut skal du hvile og skifte det udvidede ben.

Læg på ryggen, læg dine hænder langs kroppen. Løft lige ben over gulvet. Tegn imaginære tal i luften med tegnede tæer, fra en til ni. Løft ikke ryggen fra gulvet.

Trin 2

Lav selvmassage.

Læg på ryggen. Placer din håndflade på din mave og stryg med uret i en cirkulær bevægelse.

Gnid maven med håndfladen, som om savning med en baufil.

Klem håndfladerne i næver og rul med knogler og ælt fedtaflejringer.

Trin 3

Udfør honningmassage og kropsindpakning.

Mal 1 tsk honning mellem dine håndflader. Placer dine håndflader på din mave og riv skarpt af. Gør denne massage i hele problemområdet. Blå mærker kan dannes på huden. Det er vigtigt, at du ikke har sygdomme i indre organer.

Bland 2 spsk. skeer honning og 1 spsk. en skefuld tør sennep. Spred denne blanding på taljen og maven, wrap med folie. Gå i 1 time. Gør det i 8 til 10 dage.

Trin 4

At udføre hydromassage af problemområdet.

Stå i brusebadet, diriger en stærk vandstråle til underlivet. Skift varmt og koldt vand. Ved afslutningen af ​​proceduren gnides den våde mave med et frottéhåndklæde.

Trin 5

Tag urtebade for at fjerne overskydende fedt fra kroppen.

Slib 30 g valerianstængler til pulver. Hæld 1 liter koldt vand og lad den stå i 1 time. Kog derefter i 20 minutter, sil og hæld i badet. Tag et bad inden sengetid. Procedurerne er 10-12 dage.

Hæld kogende vand over blomsterne i apotekets kamille (100 g pr. 2 l). Lad stå i 2 timer, sil og hæld i badet. Lig i et varmt bad i 15 minutter inden sengetid i 10-12 dage.

Populær af emne.