Sådan Vælger Du Tøj Til Cykling

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du Tøj Til Cykling
Sådan Vælger Du Tøj Til Cykling

Video: Sådan Vælger Du Tøj Til Cykling

Video: Sådan Vælger Du Tøj Til Cykling
Video: Sådan vælger du den rigtige størrelse cykel 2024, April
Anonim

I betragtning af tøj specifikt til cykelpromenader og ikke til seriøse sportsbegivenheder, kan du lade mode skubbe lidt praktiske overvejelser tilbage og vælge tøj, der ikke kun varmer kroppen, men også sjælen.

Vinter er ikke en hindring
Vinter er ikke en hindring

Obligatorisk tilbehør

Cykelhjelmen kan udskiftes med en solskærmshætte. Eller bære et elastisk pandebånd, der transporterer sved, understøtter din frisure og fungerer godt sammen med dine afspillerhovedtelefoner.

Specielle briller, der er tæt på huden, redder pigen fra mudder og støv og lader ikke mascaraen udtværes. Hvis der ikke er nogen specielle, vil alle plastbriller med let tonede briller gøre det.

Cykelhandsker er længe kommet ind i hverdagen alene uden transport. Behagelige og funktionelle, de beskytter håndfladerne mod calluses og varmer dem om morgenen.

Du kan se elegant ud i sportsuniform

Uanset om dagen er varm eller kølig, holder en kortærmet T-shirt i bomuld dig varm, forfriskende, svedabsorberende og fri for bevægelse. Den skal strikkes, ikke ny og smuk. Strikkede tekstiler tilpasser sig kroppens kurver, og nyt tøj kan bringe uventede overraskelser.

Hele udseendet bygges omkring jakken. Let og samtidig vindtæt vindjakke skal have et elastikbånd på hofterne. Det er på hofterne, ikke over. Når en person bøjer sig i sadlen, løftes alt tøjet op til taljen og udsætter ryggen. Grimt og sundhedsfarligt. Jakken skal lynlås op til hagen. Dette sparer dig for forkølelse i den kolde vind. Tilstedeværelse af flere lommer med lynlås er ønskelig. Kvinder ved, hvad de skal lægge i dem.

Bukser

De kan vælges i enhver længde. Det vigtigste er, at de er tætte på skinner og ankler. Det mest behagelige at cykle er "Bermuda", "Capri" eller langstrakte shorts. Buksens materiale skal være elastisk, strækbart og ikke tilbageholdende. Sportstøjsbutikker sælger specielle bukser til lange cykelture med bleer. Hvis turen forventes at være lang, anbefales det at se på disse modeller.

For ikke at ødelægge fornøjelsen

Sko skal vælges meget komfortable og tidstestede. For en almindelig cykel er det nok, at den simpelthen ikke falder af fødderne og har en fleksibel elastisk sål. Gode sneakers opfylder disse krav. Clip-on pedaler kræver specielle støvler over anklen.

En speciel vandtæt kappe med hætte til cyklister redder dig fra ubehagelige naturlige sværhedsgrader. Det er en lang tyndfilm regnfrakke med en udskæring til rattet. En let kappe, der passer i lommen, forhindrer regn i at ødelægge din tur.

Anbefalede: