Sådan Vælger Du Fitness Tøj

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du Fitness Tøj
Sådan Vælger Du Fitness Tøj

Video: Sådan Vælger Du Fitness Tøj

Video: Sådan Vælger Du Fitness Tøj
Video: Guide: Sådan vasker du dit tøj 2024, April
Anonim

Til fitness har du brug for en sportsuniform. Selvfølgelig skal hun først og fremmest kunne lide og give trøst i træningen. Men der er også specielle krav til fitness tøj.

Sådan vælger du fitness tøj
Sådan vælger du fitness tøj

Instruktioner

Trin 1

Vælg fitness tøj med komfort og pålidelighed i tankerne. Det bør ikke begrænse selv de sværeste bevægelser. Derudover skal din atletiske form tillade luft at passere igennem, så din hud kan trække vejret uden at hindre fugtfordampning. Materialet i en træningsdragt skal kunne tåle hyppig vask. Korte shorts, ridebukser, bukser samt forskellige korte T-shirts og toppe i lyse mættede farver er velegnede til undervisning. Hvis du stadig er lidt genert over den store størrelse, så få stadig joggebukser og en stram T-shirt fra de anbefalede materialer.

Trin 2

Når du køber en dragt, skal du huske at 100% bomuld, linned og viskosetøj bliver meget våde af sved, rynker, tørrer i lang tid og mister deres form. Derfor tilbyder producenter af fitnessbeklædning modeller lavet af fibre, hvor olieprodukter anvendes som råmaterialer. De fås enten med tilsætning af plantefibre eller uden dem.

Trin 3

Vær opmærksom på stoffets sammensætning. Normalt angiver forskellige producenter det samme materiale på etiketterne - tactel, meryl, polyamid. Dens kvaliteter som elasticitet, lethed og styrke bruges med succes til syning af både undertøj og sportstøj. I fitnessklasser klæber tøj af dette materiale ikke til kroppen, tillader det at trække vejret og fordamper fugt. Og på dette tidspunkt er du ikke distraheret og fokuserer kun på træning.

Trin 4

Vælg sportsbeklædning med tilsætning af elastan eller polyurethan. Denne elastiske og fine fiber forbedrer egenskaberne af naturlige stoffer. En fitnessdragt lavet af et sådant materiale er modstandsdygtig over for havvand, sollys og bevarer også sin oprindelige form godt og er "klar" til hyppig vask.

Trin 5

Hvis du køber tøj af supplex stof, får du et blødt og holdbart sports sæt. Sammen med nylon bruges dette stof ofte i sportsbeklædning. Det har alle de egenskaber, du har brug for til træning i enhver intensitet.

Trin 6

Vær opmærksom på produktets sømme. De skal være flade uden ru berøring. På toppe og T-shirts forstærkes brystområdet ofte for at kunne bære dem uden undertøj.

Trin 7

Vær særlig opmærksom på stilen på dit sportsudstyr. Vælg tætsiddende, afslørende tøj, hvilket er meget at foretrække frem for løstsiddende hættetrøjer. Hun forhindrer ikke bevægelse. Hvis størrelsen er korrekt, vil du ikke mærke det. I fitnesscentre er åbent tøj et must, fordi giver dig mulighed for at overvåge musklernes arbejde og kontrollere træningens forløb.

Anbefalede: