Sådan Vælger Du Tøj Til Dit Snowboard

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du Tøj Til Dit Snowboard
Sådan Vælger Du Tøj Til Dit Snowboard

Video: Sådan Vælger Du Tøj Til Dit Snowboard

Video: Sådan Vælger Du Tøj Til Dit Snowboard
Video: How to Pick the Best Snowboard Jacket 2024, April
Anonim

De vigtigste kriterier for valg af tøj til ekstreme vintersport, herunder snowboarding, er komfort, varme og funktionalitet. Dette opnås ved hjælp af avancerede teknologier og moderne materialer samt effekten af flerlagstøj, som giver dig mulighed for at forblive tør og varm i ethvert vejr og overbelastning.

Sådan vælger du tøj til dit snowboard
Sådan vælger du tøj til dit snowboard

Instruktioner

Trin 1

Det vil være obligatorisk for en snowboarder at bruge termisk undertøj, der er tætsiddende på kroppen og syet af specielle materialer med en kompleks cellulær struktur. Dette stof tillader overskydende fugt at undslippe uden hindring, samtidig med at det holder på varmen. Vælg termisk undertøj med obligatorisk pasform. Det skal sidde på kroppen som en anden hud, ikke hindre bevægelse og ikke dingle på kroppen. Det er bedre at vælge bukser med en længde lige under knæene og supplere dem med termiske sokker, så stoffet ikke bliver forvirret og ikke gnider huden i tætsiddende sko.

Trin 2

En bomulds- eller fleece-sweatshirt bæres over termisk undertøj, der fungerer som en varmelegeme. Fleece er et syntetisk materiale, der også fjerner fugt uhindret og bevarer varmen genereret af atletens krop under høj fysisk aktivitet. Med hensyn til størrelse er det bedre at vælge fleece sweatshirts i overensstemmelse med størrelsen, og bomuldssweatshirts er en størrelse eller to større, så de passer bedre på kroppen og ikke forhindrer bevægelse.

Trin 3

På en kølig dag bærer mange veste af naturligt dun over sweatshirts. De giver fuldstændig varmelagring og vejer meget lidt.

Trin 4

Sættet til udstyr til en snowboarder suppleres af den såkaldte "membran" - bukser og en jakke lavet af membranstof, hvis struktur muliggør fjernelse af fugt og beskytter atletens krop mod ydre påvirkninger af vind, regn og sne. For bukser er det bedre at vælge en optimal membran med en vandtæt indikator på 8000-10000 mm til en jakke - 5000 mm.

Trin 5

Bukser vælges normalt flere størrelser større, så de slet ikke forstyrrer, når man bevæger sig og udfører spektakulære snowboard-tricks. Bæltet på sådanne bukser skal nødvendigvis have bæltestropper, eller de skal understøttes af specielle seler. De indre varme ben i bunden skal samles med et elastikbånd og beskyttes mod at komme ind i sneen. De polstrede knæ og rygpude chokket af uundgåelige fald. Det er bedre at vælge intern ventilation på bukserne.

Trin 6

Det er bedre at vælge en jakke med forskellige bånd og en "nederdel" for at forhindre, at sne kommer ind. Ventilation i underarmsområdet giver dig mulighed for at justere den interne temperatur under tunge belastninger og intens varmeproduktion. Vær opmærksom på tilstedeværelsen af alle mulige praktiske lommer - til en mobiltelefon, skipas, spiller. Jakken skal være forsynet med en vindtæt hætte.

Anbefalede: